Luksus romantiske hoteller

Luksus romantiske hoteller

Når du leder efter det perfekte sted at tage at særlige nogen, luksushotel ofte har en romantisk stemning og maleriske landskab. Uanset om du ønsker at tilbringe en weekend i bjergene i Colorado eller gå en tur på stranden, er der en romantisk luksushotel til enhver lejlighed.

Fire sæsoner Resort-Jackson Hole

Four Seasons Jackson Hotel er beliggende i Teton-bjergene i Wyoming og er et ideelt tilflugtssted enhver tid af året. Det blev stemt en af de "10 bedste Romantiske hoteller" af Travel + Leisure Magazine. Værelse indretning har natursten og mørkt træ finish, træ og læder møbler og afbrænding af gas pejse. Mange af værelserne har en privat terrasse eller balkon. En dyb-iblødsætning badekar, fladskærms TV og dvd'er er også tilgængelige. For dem på en bryllupsrejse giver de fire årstider champagne-morgenmad, i suite romantisk middag og en kano eller en vinter slæde tur afhængig af sæsonen.

St. Regis Aspen

St. Regis ligger inden for gåafstand af Aspen, Colorados butikker og restauranter og ligger i nærheden af området skisportssteder. Hotellet blev navngivet "Best Luxury Resort" af bjerg Living Magazine og en af de "10 bedste Romantiske hoteller" i USA af Travel + Leisure Magazine. Værelser og suiter har udsigt over bjergene, lædermøbler, luksuriøse toiletartikler og turn-down-service. Besøge Remede Spa for en par massage og aromaterapi behandling eller nyde en privat massage på værelset.

Ritz-Carlton Laguna Niguel

Ritz-Carlton Laguna Niguel er en luksus coastal retreat beliggende på stranden i Dana Point, Californien. Det var modtager af AAA Five Diamond Hotel Award, er en Mobil fire stjernede Status Hotel og var kåret som en af Travel + Leisure's "500 største hoteller i verden" for 2009. Laguna Niguel giver forskellige romantisk weekend pakker, herunder Resort Reconnect og fred i sindet. Pakker omfatter indkvartering, morgenmad for to og kredit til spisning område eller spa. Værelsesfaciliteterne omfatter ocean eller udsigt til haven, privat balkon eller terrasse, plasma-fjernsyn, egyptiske bomuldslagner og DVD-afspillere.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com