Sådan Sammenlign falske punge til virkelige punge

Tusindvis af kvinder og mænd betaler top dollar at flagre de nyeste tilbud på deres favorit designere. Designer håndtasker kan køre overalt fra flere hundrede dollars til over $100.000, men mange falske kopier af disse poser er på markedet. Noa Glouberman af Hilary.com siger, "Ifølge det internationale handelskammer forfalskning gør op fem til syv procent af den globale handel, eller $450 at $500 milliarder." Bevæbne dig selv med viden til at skelne den ægte vare fra en forfalsket kan forhindre dig i at blive en fidus offer.

Instruktioner

• Undersøge de materialer pungen er lavet af. En ægte designer håndtaske bruger kun de fineste materialer, såsom top grade, tyk, smidig læder og ægte messing hardware. Mange falske punge er lavet med ringere kvalitet læder, der føles tynde og lidt skørt at røre. Det holder ikke sin form godt når varerne placeres i posen.

Fake læder, men ofte meget realistisk udseende, vil normalt have en lidt skinnende og plastic-lignende udseende og har tendens til at se stivere end reelle dyreskind. Derudover tæt kontrol og sammenligning, bliver kornet af læderet mangler dybde og unikke karakter af reelle dyreskind. En meget god måde at fortælle om læder er ægte eller falske er at lugte posen. Hvis posen ikke har en karakteristisk læder lugt, er det ikke ægte.

• Undersøge og sammenligne logo designer på udenfor samt indersiden af håndtasken. Et logo, der ikke ser helt rigtigt (såsom en stemplet på logo i stedet for trykt) er en god indikation af at posen ikke er ægte. Se også figur af et påtrykt designer navn eller logo. Hvis figuren af skrifttypen er ikke ligefrem den samme autentiske skrifttypen, styre fri af posen.

Designer håndtasker vil normalt have en slags serienummer syet ind eller stemplet på posen. Kontrollere serienummer mod løbenummer i en identisk autentiske håndtaske. Hvis serienummeret ikke er det samme er det højst sandsynligt en falsk pung.

• Sammenligne enhver monogramming på taske til en artikel du vide er ægte. Mindre forskelle i farve, indtryk, placering eller formen på monogram er en sladderhank tegn på en bedrager pung. Den monogramming skal være symmetriske og vil line op i sømmene, fordi ægte designer håndtasker er skåret fra ét stort stykke læder.

• Undersøg omhyggeligt syninger på håndtasken. Posen bør være syet med høj kvalitet tråd. Det skal være jævnt syet og der er som regel et vist antal masker pr. tomme.

• Undersøg den samlede konstruktion i tasken. Håndværket skal være fremragende og det overordnede design afbalanceret. Designer håndtasker er konstrueret til sidste år med normale slitage. Det er en af grundene til de er så dyre.

Tips & advarsler

  • Det bedste sted at købe en autentisk taske er på designerens detailbutik.
  • Være på vagt over for online sælgere af designer håndtasker. Nogle falske punge er lavet så godt at du virkelig ikke se forskel.
  • Hvis prisen på en håndtaske lyder lidt for godt til at være sandt (medmindre det er godt brugte), er der en god chance for, at det er et forfalsket taske.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com