Hvordan man laver en Cool Jean jakke

Hvordan man laver en Cool Jean jakke

Den bedste måde at gøre en cool jean jakke er til at personliggøre det. Uanset om du airbrush et farverigt design på bagsiden eller brodere dit navn på den forreste lomme som en varsity letterman jakke, er forskønne din jean jakke det første skridt til at gøre det cool. Du kan tilføje trendy mode hånd på din denim--der afspejler design lige fra landingsbanen--med et par billige håndværk supplies og en levende fantasi.

Instruktioner

• Bedazzle din denim. Lim rhinestones eller Swarovski krystaller på forsiden af din jakke til Tilføj gnistre til almindelig denim. Først skal du oprette en design for at bestemme, hvor du vil placere stenene. Tilføje en lille dråbe lim på bagsiden af hver sten eller krystal og placere det på jakken. Tryk på stenen fast for 10 sekunder til at sikre rhinestones. Lad jean jakke tørre i 24 timer før iført.

• Dekorer din jakke med stof maling. Hvis du har en sikker hånd, kan du gøre din jean jakke cool brug af fabric maling. Køb en billig stencil på et håndværk butik eller hente et gratis printable design at skabe et billede på din jakke. Brug en blyant til at spore mønsteret før du tilføjer malingen. Med små tynde streger, male over de linjer, du har oprettet indtil jakken matcher din oprindelige design.

• Tilføje stof til din jakke. Besøg en sparsommelighed eller vintage butik for at finde billig stof til at bruge til dit design. Opret en plan for design og drapere stykker over din jean jakke at sikre stoffet vil supplere denim. I stedet for at sy stoffet, skal du bruge din hot limpistol vedhæftes silke, bomuld, rayon, ruskind eller polyester stykker til jakken.

• Brodere din jean jakke. Købe en farverig design på istockphoto.com (Se ressourcer) eller hvilken som helst online ressource, der sælger licens-gratis illustrationer til brug. En anden mulighed er at have en grafisk design studerende skabe en cool logo for din jean jakke.Tage design til en butik, der specialiserer sig i broderiet jakker. Broderi teknikere vil digitalisere designet først, eller konvertere dine jean jakke design i et format, som deres broderingsmaskiner kan genkende, før de personliggøre din jakke.

Tips & advarsler

  • Brodering er den dyreste løsning, med priser i 2009 spænder fra $25 for en lille en-farve design til opad $500 eller mere, for en omfattende design at dække bagsiden af en medium jean jakke. Varme op din limpistol til 10 minutter før du indsætter lim sticks til at vedhæfte rhinestones. Hvis du vil føje sten til din jakke, fordi du ikke kan bruge hot lim, er stof maling en stor erstatning lim for det første skridt. Digitalisering er et ekstra gebyr, føjes til de samlede omkostninger ved købet broderi. Når din jean jakke er snavset, skal du tage det til et professionelt Renseri til at holde din design uberørt.
  • Læder er en foretrukne stof bruges til at gøre jean jakker cool. Stoffet kræver imidlertid en symaskine med en speciel nål til at fastgøre stoffet til din jean jakke. Når du bruger fabric maling, Sørg for at dit designområde har ordentlig ventilation til at bekæmpe malingen dampe.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com