Hvordan at bruge YSL Touche Eclat

Hvordan at bruge YSL Touche Eclat

Siden 1992, Yves Saint Laurent (YSL) Touche Eclat har været en af de mere populære overstregningstuscher, æret i tidsskrifter som "The Independent" og "Allure Magazine". Overstregningstuscher er flimrende makeup, fås i flydende eller pulver, bruges til at aflede lyset fra målrettede områder. Den flydende form er ofte forveksles med concealer--et produkt, der dækker op pletter og misfarvning. YSL Touche Eclat er en af de mest kendte overstregningstuscher, og en væsentlig for makeup artister og rød-gulvtæppet-ready berømtheder.

Instruktioner

• Fugter huden med en fugtighedscreme og øjencreme. Selv flydende fundamenter kan tør hud gennem løbet af dagen, ifølge Robert Tornambe og Karen Moline bog "Skønhed kvotient formel." Korrekt fugtgivende ansigtet efter udrensning, kan med brug af ansigt og øje cremer, hjælpe foundation og overstregningstusch forbliver fugtig, og holde huden mere hydreret for en længere.

• Anvende flydende foundation, bruger makeup svamp til at distribuere produktet i hele ansigtet... Vælg en ikke-comedogen formel til hverdagsbrug, hvilket betyder, at fundamentet er mindre tilbøjelige til at tilstoppe porerne. En makeup svamp, eller nogle gange en foundation pensel, er ofte bruges til at distribuere instituttet jævnt over eventuelle mangler.

• Børste på YSL Touche Eclat under øjnene til at hjælpe hoppe lys ud nogen under øjnene kredse. Selvom en overstregningstusch er ikke en concealer, kan det undertiden udføre en lignende funktion, når reflekterende lys ud af naturligt mørke områder. YSL overstregningstusch har en indbygget i pensel applikator, så der er ikke behov for en anden makeup børste. Male en halvcirkel omkring øjne starter over den inderste hjørne, passerer den inderste del af øjet, til de under øjet område. Massér produktet ind i området med fingerspidserne eller makeup svamp.

• Brug overstregningstusch for at afbalancere rynker. Et anti-aging skønhed tip er at bruge YSL Touche Eclat i de mørke sprækker i ansigtet til at lysne dem, således at gøre huden ser mere ungdommeligt. Dette virker med latter linjer omkring næse og læber. Efter tandbørstning på produktet direkte på rynke, blande det med fingerspidserne.

• Dab YSL Touche Eclat på tværs af pande og kind knoglen til at give ansigtet en mere skulpturelle udseende. Hvis du vil yderligere forstærke den ansigt struktur, maling lidt strike mærker på det område, hvor øjnene mødes kinderne. Dette er et sted, hvor lys skal naturligvis ramt i ansigtet, men det kan være understreges med brug af highlighter.

• Male lidt af overstregningstusch ned næse broen, templer og overlæben område at afslutte sculpting ansigt. En tynd streg af YSL Touche Eclat trukket ned næsen kan hjælpe det vist slankere og mere mejslet. Desuden kan et par klatter på templerne hjælpe runde ud i ansigtet. Som en ekstra bonus, toppen af lip's bue kan også være oversået med overstregningstusch, en makeup trick, der kan hjælpe med at fremhæve bleg eller nøgen læbe farvenuancer. Som før, blande produktet, så at det virker helt problemfrit sammen med instituttet.

• Komplet Ansigtssminke med en støvning af løs gennemskinnelige pulver. Indstilling af foundation og YSL Touche Eclat med pulver er vigtigt så makeup bliver sat. Ansigt pulvere er tilgængelige i løs og pressede formularer, som begge er effektiv. Bruge store fluffy ansigt børste til at anvende pulveret--finish til at fremhæve proces.

Tips & advarsler

  • Flydende fundamenter fungerer godt med en væskebaseret overstregningstusch, såsom YSL Touche Eclat, fordi det er let at blande de to produkter sammen.
  • Produktet kan blive malet i tankestreger lige under øjenbrynene, som vil hjælpe åbner øjet område, og lysere knoglestruktur.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com