Campingpladser i nærheden af Odessa, Texas

Odessa er beliggende i den vestlige del af Texas i Ector County. Det er hjem til den præsidentielle Museum og lederskab bibliotek, The Ellen Noel Art Museum og en replika af den Stonehenge forhistoriske monument – Odessas sidder på University of Texas i Perm-bassinet campus. Campingpladser i og i nærheden af Odessa rumme autocampere samt telte og tilbyder en række faciliteter.

Midessa Oilpatch RV Park

Midessa Oilpatch RV Park er beliggende i hjertet af Odessa. Campingpladsen har områder til at svømme og spille basketball bold, samt en legeplads, grill og picnicborde. Andre campingplads faciliteter omfatter en gavebutik og praktisk butik, vaskeri og en RV dump station. Telt og RV websteder er tilgængelige, og der er hytter til udlejning. Tæt ved er fem golfbaner, 14 byens parker med masser af stier, en familie akvatiske center med vandrutschebaner og bolden felter.

Midessa Oilpatch RV Park

4220 S. County vej 1290

Odessa, TX 79765-9505

432-563-2368

midessaoilpatchrvpark.com

Monahans Sandhills State Park

Monahans Sandhills State park består af 3840 hektar i klitterne med Monahans. Det er omkring 30 minutter fra downtown Odessa i både Ward og Winkler amter. Aktiviteter i parken omfatter camping, ridning, vandreture, sand surfing og dyreliv ser. Der er fuld hook-up campingpladser med vand og elektricitet og krisecentre. Der er også vand-kun Campingpladser for telte. Campingpladsen har et badehus, gruppe spisesal og en park butik, husleje sand kælke.

Monahans Sandhills State Park

Øst Highway 80

Monahans, TX 79756

432-943-2092

Stier ende

Stier ende campingpladsen er beliggende i hjertet af Midland, cirka 30 miles øst for Odessa. Parken har fuld hook-up RV websteder, pull-through websteder og vand-kun teltpladser. Der tilbydes tøjvask og brusere med varmt vand. Stier ende har også asfalterede veje og grus websteder med trådløst Internet tilgængeligt. Nærliggende aktiviteter omfatter Midland/Odessa Symphony, restauranter, natklubber, 49 byens parker, to offentlige svømmehaller, en hund park og en skatepark. En 36-hullers golfbane, 86 bolden felter og otte tennisbaner er også i nærheden.

Stier ende

2911 N. County vej 1140

Midland, TX 79705-9552

432-967-0337


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com