Røg hul hytter i West Virginia

Røg hul er en naturskøn gorge beliggende i det Gran knop-Seneca Rocks National rekreative område, som er en del af West Virginia Monongahela National Forest. Den sydlige gren af Potomac-floden skåret en dyb kløft gennem området, oprettelse af stejle klippesider og en slående barske landskab. Røg hul, navnet for den tågede tåge der har ses ofte i canyon, byder på en bred vifte af udendørs aktiviteter, herunder vandreture, klatring og kanosejlads. Efter en dag med sjov i solen, kan besøgende finde overnatningssteder i en række af leje hytter.

Røg hul Resort & bjælkehytter

Røg hul feriehotel ligger i en smuk dal i nærheden af Seneca Rocks. Der er mere end 20 bjælkehytter langs Potomacfloden med fuldt udstyret køkken, brændeovne pejse, WiFi service, daglig rengøring og adgang til resortets faciliteter, heriblandt en swimmingpool og en on-site fiskeri og jagt outfitter. Hytter varierer i størrelse fra etværelses bryllupsrejsen kahytter med privat Jacuzzi til en stor hytte, der kan rumme op til 20 gæster. Udvej er åben året rundt.

Røg hul Resort & bjælkehytterHC 59 Box 39Seneca Rocks, WV 26884-9500800-828-8478smokehole.com

North Mountain ferie hytter

North Mountain Vacation Rentals tilbyder tre bjælkehytter i afsides dele af Monongahela National Forest. Hytter, som er omkring fire miles fra røg hul, ligger i naturskønne områder med rigt dyreliv, samt antallet af udendørs aktiviteter, herunder fiskeri, Vandring, mountain biking og langrend. Hytter, der sove op til otte personer, er fuldt møbleret med fuldt udstyret køkken, satellit-tv, telefoner og overdækkede terrasser. Huslejer er tilgængelige året rundt.

North MountainHC 62 boks 100Øvre tarmkanal, WV 26866866. 999: 2892smokeholecabins.com/

Harmans North Fork Cottages

Harmans North Fork Cottages er luksuriøs indkvartering beliggende inden for Monongahela National Forest, nær Seneca Rocks og røg hul huler. Hytterne sidde langs Potomac-floden. Kahytter er tilgængelige med to, tre eller fire soveværelser, og kommer fuldt møbleret med en række faciliteter, herunder jacuzzi eller boblebad, pejs, fuldt udstyret køkken, tv, WiFi og tøjvask værelser. Hytterne udlejes hele året.

Harmans North Fork CottagesHC 59, boks 1412Hytter, WV 26855800-436-6254wvlogcabins.com


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com