Billige hoteller i London i Hyde Park

Er kun et par attraktion placeret overalt i Londons største Royal Park, Hyde Park, Kensington Palace, The Serpentine og Princess Diana Memorial. Parken linjer mange af Londons mest populære kvarterer, som Bayswater, Paddington, Kensington og Mayfair. Selvom området er prestigefyldte, er der en bred vifte af billige hoteller nær Hyde Park.

Ascot Hyde Park Hotel

Ascot Hotel er beliggende i et beboelsesområde i Paddington, kun et par blokke fra Paddington tube station. Det 3-stjernede hotel ligger kun minutter fra Bayswater, Edware Road og Maida Vale, samt fra Hyde Park. Ascot tilbyder 54 værelser med eget badeværelse i enkelt-, dobbelt, twin, triple og quad værelser. Værelserne er ganske enkelt indrettede men har alle de grundlæggende væsen bekvemmeligheder i hjemmet, herunder kabel-TV og en telefon med direkte linje til hvert værelse. Ascot Hotel har for nylig tilføjet vest 11 natklub og Berridge & Leonards Restaurant. Disse områder på hotellet er moderne og tilbyder billig middag og drinks.

Ascot Hyde Park Hotel

11 craven Rd.

Paddington London

W2 3BP

Storbritannien

011-44-020-7402-5447

ascothydeparkhotel.co.uk/

Princes Square

Princes Square ligger nær Oxford Street, Buckingham Palace, Hyde Park, West End og Notting Hill. Hotellet er indrettet med grundlæggende prints og møbler og har til huse i en klasse II historisk fredede victorianske hjem. Personalet arbejder for at gøre dit ophold hyggelige og komfortable i dette lille boutique-hotel. Værelserne har kabel-TV, direkte telefonlinjer og kaffemaskine samt eget badeværelse. Der er ingen hotelrestaurant, men Portneren er tilgængelig døgnet rundt i receptionen, og der er elevator til adgang til de øverste etager.

Princes Square

23-25 princes Square

Off Ilchester haver

Bayswater

London

Storbritannien

W2 4NJ

011-44-0-20-7229-9876

princessquarehotel.co.uk/

Linden House Hotel

Værelserne er små og hyggelige på Linden House Hotel men er indrettet til at repræsentere charmen af victorianske London. Hotellet er så gammeldags som værelser beliggende på gaden, der var en gang strejfede af eliten af England. Enkelt, dobbelt, twin, triple og quad værelser findes i standard eller deluxe formater. I modsætning til mange hoteller i London er Linden huset ikke kun billig, men også ideel til dem, der rejser med større familier. En af de bedste funktioner fra opholder sig på Linden House er, at det er kun en kort gåtur fra London Heathrow Express-terminalen, som giver nem adgang til Londons Heathrow lufthavn.

Linden House Hotel

6 Sussex sted

Hyde Park

London

W2 2RY

Storbritannien

011-44-020-7723-9853

ingen hjemmeside


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com