Sikkerhedstips til kørsel i tåge

Det bedste råd for at køre når der er en tæt tåge er at forsinke tur, indtil forholdene er forbedret. Dog er det ikke altid muligt. Tåge kan begrænse synligheden af mindre end 50 fødder. Ved 60 miles i timen, der er lidt over et halvt sekund foran dig. Det er bydende nødvendigt at gøre alt for at øge din vision samt advare andre drivere til dine hensigter så tidligt som muligt.

Synlighed

Det er svært at lægge mærke til tåge bliver tykkere, så synlighed kan formindske uden du er klar over det. For at øge din vision, bruge vinduesviskerne og defroster for at minimere kondensering på vinduerne. Også være sikker på at bruger lave stråle lys fordi fjernlys lys afspejler tilbage i dine øjne. Vejledning i at følge vej, Følg de ubrudte linjer på de ydre baner.

Følgende afstand

Med nedsat sigtbarhed kommer en nedsat mængde af tid til at reagere på andre biler, vejen ændringer, og selv fodgængere og dyr på vejen. Ved høje hastigheder, kan bilen nå usete objekter i fjerne, før du har en chance for at reagere på det. Mens det kan være meget betryggende at have en bil foran dig til at følge, nødt du stadig til at holde en ordentlig følgende afstand. Du kan bedømme, hvor tæt du er baseret på Spring mærkerne--de hvide streger mellem baner på motorvejen. Hvert spring mark er omkring 40 fod fra hinanden, så hvis du ikke kan se nogen spring mærker du er for tæt. Prøv at holde så langt tilbage som muligt samtidig stadig holde køretøjet foran dig i dine øjne. Tåge også gør veje fugtig så bremser vil kræve en større afstand. Brug ikke fartpilot, således at du er altid fuldt i kontrol over bilen.

Advare andre chauffører

Ikke kun tåge øger chancerne for at have problemer med at holde bilen på vejen, men det øger også chancerne for at blive overrasket af andre biler handlinger. At give andre biler det maksimale beløb af tid til at reagere vil bidrage til at undgå ulykker. Selvom du ikke skal skifte vognbane, medmindre du virkelig nødt til, når du gør det, tænder dine skyklapper godt forud for ændringen, så andre biler kan reagere. Prøv også at anvende bremsen gradvist, så andre drivere vil have en chance for at reagere og undgå en pileup.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com