Anti-klør hudpleje

Anti-klør hudpleje

Kløe hud kan påvirke folk i alle aldre og kan være forårsaget af en række faktorer, nogle af dem mere alvorlige end andre. På grund af det brede spektrum af årsager, kan pleje af kløende hud være forvirrende. Men, retsmidler og behandlinger er rigeligt, hvis du ved hvad du leder efter.

Årsager til kløende hud

Kløende hud kan være forårsaget af noget så simpelt som en tør magi i din hjemby til noget så alvorligt som intern sygdom. Ifølge Mayo Clinic, kan hud kløe være forårsaget ved hudlidelser som psoriasis, dermatitis, dermatographism og nældefeber. Parasitter såsom lus og fnat kan også forårsage hud at klø.

Allergiske reaktioner er en anden synderen af kløe hud. Sæsonbetinget allergi, pollen og støv kan forårsage kløe, samt reaktioner på fødevarer og medicin. Mange antibiotika og smertestillende midler indeholder stoffer, der vides at forårsage kløende hud.

Desværre, kløe hud kan også være et symptom på en mere alvorlig indre sygdom som nyresvigt, anæmi, thyreoidea spørgsmål og endda nogle kræftformer.

Antihistaminer behandlinger

Mange behandlinger til hud klør kommer i form af et aktuelt fløde og indeholder normalt enten antihistaminer, steroider eller benzocain.

Antihistamin cremer er generelt anbefales for kløe, der er forårsaget af en allergisk reaktion. Antihistaminer indeholder typisk diphenhydramin, som er almindeligt kendt som Benadryl. Da antihistamin cremer behandle allergi, ville det være ineffektiv for andre årsager til pruritus.

Benzocain behandlinger

Benzocain er en aktuel bedøvelsesmiddel, der bruges til at bedøve huden. Da benzocain er generelt bruges som en metode til smertelindring, behandler det ikke årsagen til kløe. I stedet, det sløver smerten, meget gerne tage aspirin for en trukket muskel. Benzocain kan også irritere huden og anbefales ikke til længere tids brug.

Steroid behandlinger

Aktuelle hudcremer, der indeholder steroider er meget effektive til behandling af betændelse i huden, som opstår, når huden er skadet eller irriteret. Den mest almindelige form for steroid creme, hydrocortison, er ofte anbefales til små områder af huden, kløe, men bør ikke anvendes i længere perioder eller over store områder af huden.

Naturlige behandlinger

Mange effektive behandlinger for kløe hud kan sandsynligvis findes i din egen spisekammer eller køleskab. Havregryn, en ingrediens i mange hudcremer, kan have en lindrende virkning på huden, især hvis huden klør er fra en solskoldning eller udslæt. Naturligt er forekommende ren aloe vera også kendt for sin aktuelle helbredende virkning.

At lave en pasta af lige dele kanel og honning er en traditionel kløe behandling, som er gnide huden med levertran eller tilføje 1 kop hvid eddike i vandet før et bad.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com