Sådan Giv en Kids fiskeri Seminar

Sådan Giv en Kids fiskeri Seminar

At give et seminar for et publikum af børn kan være mere skræmmende end at tale til en stuen fuld af voksne. Børn har kortere opmærksomhed spænder, og du er nødt til at arbejde meget hårdere for at fastholde deres interesse. Når du taler med børnene om fiskeri, de fleste vil deltage i seminaret fordi de er interesseret i indlæring hvor hen til fange flere fisk, så det bliver mindre af en op ad bakke kamp for at holde dem beskæftiget. Men det er stadig vigtigt at følge et par ideer til at holde dem glade om emnet.

Instruktioner

• Øv din tale højt, og lytte til hvordan det lyder. Ikke tal i monotoner. I stedet gøre det lyde, som du er ophidset omkring emnet og spændingen vil være smitsom. Børnene vil lytte til dine ord i stedet lade deres sind vandre.

• Brug korte, let at forstå ord. Ikke tale til børn, men husk på, at de endnu ikke har en omfattende ordforråd. Hvis de ikke forstår, hvad du taler om, vil de stopper med at lytte.

• Bryde seminaret i sektioner. Hvis du har en masse ting at sige om emnet, bryde det op i kortere, let fordøjelig komponenter. Fuldt forklare et emne, som forskelle i lokker, eller stænger og hjul, før man går videre til den næste. Lad børnene tage en fem minutters vand eller badeværelse pause mellem sektioner, hvis de ser rastløs.

• Bringe rekvisitter. Mange mennesker er visuelle elever, nogle er auditive elever og andre bedste lærer ved at gøre. Nå ud til så mange mennesker som muligt ved at kombinere din tale med rekvisitter, såsom fotografier af typer af fisk, lokker, de kan passere omkring eller kig på eller monteret eksempler på hvad de kan fange.

• Holde børnene involveret. Ikke blot fortælle dem oplysninger, stille dem spørgsmål. Eller gøre seminaret interaktivt ved at spille spil. Børnene vil være begejstret for at vide svarene, og vil være mere opmærksomme venter på en chance at besvare det næste spørgsmål.

• Give dem godbidder og relaterede emner. Opgiv klæbende orme, billige lokker, små gummi fisk eller en anden lille fiskeri-relaterede nipsting. Børn vil kunne lide at få noget til at tage hjem, og nipsting vil minde dem om seminaret og give dem et link til at huske, hvad de lærte.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com