Tennis instruktør certificering

Tennis instruktør certificering

Der er to vigtigste certificerende organisationer til potentielle tennis instruktører. Den ældste, USA Professional Tennis Association (USPTA), blev grundlagt i 1927. Professionelle Tennis registreringsdatabasen (PTR) blev grundlagt være Dennis Van der Meer. Begge kræver enkeltpersoner til at bestå en certificeringstest.

Betydning

USPTA og PTR uddanne, uddanne, test og certificering af tennis undervisning fagfolk over hele verden. Målet med disse organisationer er at sikre en høj undervisning standard for at fremme og dyrke spillet tennis.

Certificering niveauer

USPTA tennis professionals er bedømt på tre niveauer af certificering, professionel 1, professionel 2 og professionel 3. Professional 1 er den højeste af de tre niveauer. I PTR, tennis professionals er certificeret som en associeret instruktør, instruktør og professionelle. Professionelt er det højeste niveau. Begge organisationer tilbyder en professionel hovedniveauet for personer, der har holdt en af disse certificeringer i flere år og har opretholdt deres medlemskaber.

Certificeringstesten

En person, der ønsker at blive certificeret skal demonstrere et grundigt kendskab til tennis til og fra retten. Hun skal bestå en skriftlig prøve, der omfatter sådanne ting som tennis historie, retten vedligeholdelse, udstyr, regler, programmering og business. Hun skal også bevise sin evne til at undervise en lektion, genkende teknik mangler, ved de forskellige greb og være i stand til at udføre tennis strøg korrekt og præcist.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com