Senior pensionering RV parker i nærheden af Tampa, Florida

Senior pensionering RV parker i nærheden af Tampa, Florida

Tampa, Florida, er en populær turistattraktion og pensionering spot. Strande, forlystelsesparker og varmt vejr gør det en førsteklasses beliggenhed for RV Fællesskaber. Pensionering RV parker i nærheden af Tampa er normalt uden for byen i landdistrikterne i Florida. Dette giver pensionister privatliv og stille de ønsker, alle inden for kort afstand af Tampa attraktioner. Pensionering RV parker i nærheden af Tampa tilbyder permanente boliger eller årstidens satser.

Tre søer RV Resort

Tre søer RV Resort ligger 45 minutter nord for Tampa i den rural område af Hudson. Tre søer er et lukket og indhegnet samfund, der kræver en kode for posten efter kl. Parken tillader ikke beboere under en alder af 33, og foretrækker de fleste residence skal pensionsalderen og ovenfor. Parken har fuld tilslutninger herunder 20, 30 eller 50-amp elektrisk strøm. Hvert websted har kabel-tv og trådløst Internet. Big rigge er velkomne. Der er et community center med bingo og andre aften spil. Der er tennisbaner og en swimmingpool på stedet. Fællesskabet er vært pot luck middage og bowling ture hele året. Kæledyr er tilladt.

Tre søer RV Resort10354 glat vand drevHudson, FL 34667(727) 869-8511roamingtimes.com/Searchcamps/senior2.asp?camp=Three+Lakes+RV+Resort

Land Oaks RV Park

Land Oaks RV Park er et landbrugssamfund 25 miles nord for Tampa nær historiske Dade City. Det er i nærheden af Universal undersøgelser, Sea World og Disney World. Der er også lokale hund og hest racer og auto viser. Webstederne har fuld tilslutninger, beton terrasser og picnic-borde. Parken har også telefon og kabel-tv-ledninger på hvert websted. Vaskeri, brusere og en dump site leveres. Rekreation hall vært bingo, danse og kunst klasser. Shuffleboardbane, hestesko og billard giver yderligere underholdningsudbud. Fællesskabet arrangerer udflugter til Golf, shopping og fiskeri. Parken tillader kæledyr under 40 pounds. Parken tilbyder daglige, ugentlige, månedlige og sæsonbestemte priser. Årstidens priser omfatter off-season RV opbevaring.

Land Oaks RV Park38651 Tarr kørselZephyrhills, FL 33540(813) 788-1205countryoaksrvpark.com

Rainbow Village RV Resort

Rainbow Village RV Resort ligger ved Interstate 75 22 miles nord for Tampa. Det er ved siden af Skydive by, og en time fra Disney tema parker. Parken har en opvarmet, indendørs olympiske svømmebassin, shuffleboard, petanque, hestesko og basketball. Der er også en on-site golf net og DVD-bibliotek. Parken har 382 rum med fuld tilslutninger, kabel-tv og højhastigheds-Internet. Der er vaskeri og brusefaciliteter. Fællesskabet har to fritidshjem, der tilbyder Bingo og andre organiserede natlige spil og middage. Der er arrangeret udflugter til indkøbscentre og golfbaner. Parken også arrangerer langdistance ture og krydstogter. Kæledyr er tilladt.

Rainbow Village RV Resort4150 Lane RoadZephyrhills, FL 33541(813) 782-5075carefreervresorts.com/floridarvparks/Rainbow_Village_RV_Resort_Central_Florida/


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com