Hvorfor hår vokse forskellige længder efter en klipning?

Efter en ny frisure kan du spekulerer på, hvorfor håret vokser i forskellige længder. Der er mange grunde til hår vil vokse ved forskellige hastigheder, når du får en klipning. De kan variere fra genetik for området af hovedet hår er på.

Genetik

Der er nogle tilfælde, når dine gener dikterer, hvilke dele af dit hår vokse hurtigere end andre. I afroamerikanere ses hår til at vokse hurtigere på toppe, mens i kaukasiere hår har tendens til at vokse hurtigere fra bagsiden.

Kost

Hår kræver den rigtige form for ernæring til at vokse. Hvis du ikke spiser alle de rigtige ting (proteiner især) dit hår vil ikke alle vokse så sundt.

Frøhvile

Hårsækkene gå hvilende i tre til fire måneder ad gangen. Dette er også ofte på grund af genetik, men i nogle tilfælde en masse af din sovende hår kan være i et bestemt område af dit hoved.

Skader

Hvis nogle af dine hår er beskadiget det plejer at vokse så hurtigt som dele der er ubeskadiget. Dette gælder især, hvis nogle af ægblærerne er beskadiget så godt.

Område af hovedet

Som en generel regel, hår på toppen af hovedet vokser hurtigere end nedenunder. Det er relateret til genetik, men forekomster kan findes i de fleste mennesker.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com