Hvordan du planlægger en Out West Road Trip

Horatio Nelson Jackson og hans mekaniker, Sewall Crocker, indledte USAs første tur i 1903. På tidspunktet, landet indeholdt mindre end 150 miles af asfalterede veje, og det tog mændene to måneder til at rejse fra San Francisco til New York. Disse dage, kan rejsende vælge fra en overflod af ruter, når du rejser i hele landet. Hvis du planlægger en biltur ud vest, planlægge på forhånd at sikre, at rejsen er en sikker og behagelig en.

Instruktioner

• Vælge en tid til at rejse. Uanset om du kører hjem til ferien eller du på foråret pause med venner, er beslutte Hvornår du skal tage en tur det første skridt. Sne og slud på vejene er mulighederne når de rejser mod vest. Ifølge, Ridelust.com milde vejr og gode vejforhold hjælpe med at bestemme New Mexico og Missouri som nogle af de bedste lande til at køre igennem, og afhængigt af din rute, kan du gå gennem disse stater. Jul, nytår, Thanksgiving og Labor Day er alle travle perioder for freeway rejse, samt de varmere måneder--maj fremefter--når college studerende er ude af skolen til sommer.

• Vælg en rute og plan mellemlandinger. Beslutte, om du ønsker at tage en større motorvej, som East West I-80 og I-40 interstates, eller andre ruter. Planlægge mellemlanding undervejs. Tjek de mere usædvanlige attraktioner langs måde, som Buddy Holly nedstyrtningsstedet i Clear Lake, Idaho, eller endda planlægge din tur rundt en festival, som Kool-Aid Weekend, afholdt i Hastings, Nebraska, hvilke funktioner spil og udstillinger. Planlægge accommodations også. Hotelkæder som Motel 6 og Best Western er beliggende i hele USA og tage reservationer online men også acceptere walk-ins. Mens mange hoteller langs rejse ud vest, arrangere jeres overnatning på forhånd. Rejser gennem uinspirerende terræn, såsom kornmarker af Kansas eller Nevada-ørkenen, kan forårsage døsighed, så har et hotel reservationer for natten for at forhindre kørsel i træt. Prøv altid at have nogen vågen med dig, når du kører. Afspille cd'er samt stoppe for at strække benene hver time for at hindre kedsomhed og træthed.

• Planlægge et budget. Road trips ud Vesten kan være dyrt, hvis du ikke planlægge. Undgå opholder sig i dyre hoteller, spise dyrt snacks og køber en carload af souvenirs, hvis du har ikke noget budget. Hvis du kører fra New York til Californien, skal du arrangere mindst tre eller fire nætters indkvartering på turen, måske flere, hvis du planlægger at stoppe for attraktioner. Pack billig og sunde snacks til turen, såsom nødder, granola barer og kiks. Før du rejser, noteret som stater har de billigste gas; kig på GasBuddy.com, som der gør det muligt for brugere at søge efter gaspriser i hele USA holde en nødsituation cash fund handy i tilfælde af du har bil ulejlighed; du ønsker ikke at være strandet i et isoleret område i en ukendt tilstand.

• Gøre din bil road-worthy. Hvis du kører bilen ud vest, først tage det til din lokale bil mekaniker for en tune-up og inspektion. En tur ud Vesten kan være særligt hårdt på dit køretøj; køleanlæg skal arbejde hårdere mens kørsel gennem ørkenen regioner, og bremserne er testet som du rejse gennem bjergrigt terræn. Alternativt kan du leje en bil for at sikre, at have en brugbar, up-to-date køretøj.

• Lav en liste over pakning essentials; Nedskrive alt du ønsker at tage. Selv hvis du har en GPS, pakke en kort; du ønsker ikke at fare vild i midten af ingenting. Også, pakke fornødenheder såsom kvartaler for vejafgifter, mobiltelefonopladere og puder eller tæpper til din bilpassagerer.

Tips & advarsler

  • Sikre din bils registrering og forsikring er up-to-date før du starter din biltur.
  • Underholde børn på lange vej ture med dvd'er og "Jeg-spion" spil til at holde dem beskæftiget.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com