Forskellige former for Skate ramper

Forskellige former for Skate ramper

Skateboarding har været en fritidssport siden de tidlige 1930, da det begyndte som et alternativ til surfing mens der var ingen bølger at ride på. Street skating har gennemgået forskellige faser, fra en oprørsk tidsfordriv til et mainstream, professionel sport. Denne spændende aktivitet kan udføres i en række indstillinger fra Tom swimmingpools skate parker komplet med forskellige forhindringer. Skate ramper i parker giver en fantastisk udfordring og kommer i mange former.

Skateboard Bank rampe

Bank rampen er en skate rampe for begyndere og mindre erfarne skatere, der søger for at udvikle deres færdigheder på en let rampe. Den er ideel til lære flippe tricks. Du kan købe bank ramper online, der består af stærke materiale såsom en aluminiumsramme, eller du kan opbygge din egen bank rampe.

Skateboard kvartal Pipe rampe

Kvartal pipe ramper er stor for at praktisere antenne tricks. Uerfarne ryttere vil finde, at kvartal røret er fantastisk til at forbedre deres færdigheder. Størstedelen af quarter pipes er udstyret med en jernbane på toppen af bakken for slibning tricks så godt. To kvartal rør kan placeres back-to-back til at skabe en rygsøjle rampe for forskellige hopper, og tricks.

Skateboard Half Pipe rampe

En halfpipe rampe er en struktur lavet af to quarter pipes, der står over for hinanden for at oprette en lodret rampe. Halfpipe ramper består af et fladt område i midten med en lodret rampe på begge sider. Øverst er den tabel, hvor skatere begynde deres løb. Denne rampe er mere velegnet mod erfarne skatere i stedet for nybegyndere.

Skateboard lodret rampe

Lodret ramper er opkaldt efter deres design af rampen er lodret fra toppen af rampen til bunden på jorden. En typisk højde for en lodret rampe er omkring 10 til 14 fod. Vert tillader rytteren at fange luft, som forårsager skateboarder naturligvis gå lige op i stedet for fremad og off vert rampen.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com