Botanisk have i Illinois

Studerende, familier, havebrug entusiaster og nye gartnere både kan finde noget at elske på en botanisk have. Du kan se eksotiske og lokale planter, trække vejret i de forskellige dufte af forskellige tema viser og indhente oplysninger om home havearbejde og bevaring. For lidt eller ingen omkostninger er botanisk have attraktive og uddannelsesmæssige destinationer for folk i alle aldre og uddannelsesniveau. Illinois alene har en række haver at besøge.

Mission af botaniske haver

Alle Illinois botanisk have og Arboretets stræbe efter at øge Fællesskabets viden om bevarelse og planteliv, samt give en afsætningsmulighed for botaniske forskere til at studere miljø. Chicago botanisk have, vært for eksempel conservation science laboratorier og en offentlig plant science center.

Chicago botanisk have

Denne 385-acre haven er mest almindeligt besøgt af botaniske haver i landet. Det er spredt over ni øer omgivet af søer og indeholder 24 forskellige typer af display haver på sin ejendom. Disse skærme omfatte en akvatisk, bonsai, frugt og grøntsager, oprindelige plante, rose, vandfald og mange flere typer af haver. De har også en plante evaluering Program, at undersøgelser af forskellige planter til Midtvesten tilpasningsevne. Denne plante evaluering program er ifølge Sandra Mason, professor i havebrug på University of Illinois, & ldquo; en af de største og mest forskelligartede i USA. & rdquo;

Klehm Arboretum og Botanisk have

Klehm-Arboretum i Rockford, Ill., kan prale med en bred vifte af anlægget og træ liv, der ikke normalt trives i Midtvesten, gør det et fremragende sted for undersøgelse og observation. Dens 155-acre plads var oprindelig en familie-ejet børnehave med landskabsarkitektur af William Lincoln Taylor. I moderne tider vokser Klehm haven i størrelse og mangfoldighed med nye faciliteter til at opfylde gæster & rsquo; behov.

Quad City Botanisk Center

Denne Botanisk center har indendørs og udendørs haver for tropiske planter, flerårige planter, sommerfugl haver og masser af hands-on aktiviteter for børn. Det er beliggende i Rock Island, Ill., ved Mississippi-floden. Quad City mission er at give udstillinger, der fremmer nydelse og tilgængelighed af planter, og at øge og inspirere kendskab til miljøet.

Luthy botanisk have

Denne haven i Peoria, Ill,, har en indendørs conservatory for tropiske planter og en udendørs scene med en rosenhave og unikke landskabspleje. De har en lily show og orchid Vis for mor & rsquo; s Day, samt en årlige foråret plante salg. De tilbyder også en haven medlemskab for hyppige besøgende, samt havearbejde klasser, uddannelser og tilgængelighed til særlige begivenheder.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com