Hvordan man laver bulgarsk uddannelse tasker

Hvordan man laver bulgarsk uddannelse tasker

I 2005 bygget Ivan Ivanov den første bulgarske uddannelse taske for at forbedre sin brydning team dynamisk bevægelse færdigheder. Ivanov fandt inspiration fra de bulgarske hyrderne, der bruges et får slynget over skuldrene til at udstille styrke under gaden messer. Poserne har vundet popularitet blandt vægtløftere for deres evne til at levere en omfattende træning med kun ét stykke udstyr. I 2011, poser solgte for hundredvis af dollars, men med et stop på en isenkræmmer, den amatør løfteren kan konstruere sin egen taske.

Instruktioner

• Lå dæk ud fladt på gulvet. Find luft spidsende. Skære hele vejen igennem dæk lodret på begge sider af spidsende. Fjern sektionen du bare skære og smide det væk.

• Fold dæk mod dig indefra fold først, derefter ydersiden mod dig. Dette vil sikre den trætte naturlige krumning ikke er forvrænget, som er vigtig, når du fylder den med træpiller. Tie off ene ende med en wire slips. Placer slips omkring fem inches over åbningen. Dette er din hånd greb. Få fat i det og teste størrelse, før du stramme slips. Stramme wire slips, indtil tire slutningen er næsten lukket. Det er ikke nødvendigt ved udgangen skal være lufttæt, da de træpiller ikke er lille nok til at passere. Dog stramme slips så vidt muligt ved brug af sand som en fyldning. Sand vil tilføje en betydelig vægt til posen, så kun bruge den hvis du har erfaring med omfattende vægtløftning.

• Fylde dæk med træpiller. Brug en plastik kop til øse træpiller i den åbne ende af dæk. Holder fylde indtil dæk er pakket stramt med træpiller. Forlade nok plads i den åbnede ende at binde off din anden hånd greb.

• Placer de andre slips på den frie ende af dæk. Stramme wire slips. Tag fat hver hånd greb og forsigtigt løfte taske for at teste vægten. Fjerne træpiller, hvis vægten er for tung.

• Duct tape greb. Wrap gaffatape stramt omkring hver hånd greb; et eller to lag af bånd vil være tilstrækkeligt. Løft taske med begge hænder og teste vægt med en gynge omkring hovedet. Tilføje flere bånd til greb, hvis de føler sig løs.

Tips & advarsler

  • Gummi pellets og sand vil tilføje vægt til en taske. Overveje at gøre en pose med hver påfyldning, så du har plads til at vokse i din styrketræning.

© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com