Sådan at transportere en bil fra Connecticut til Florida

Sådan at transportere en bil fra Connecticut til Florida

Hvis du rejser til, kan flytter til eller planlægger at tilbringe en længere periode i Florida, du overveje at have din bil bragt ned fra Connecticut til dig. Omkostningerne ved at have din bil leveret til Florida kan undertiden være billigere end at leje en bil for dit ophold i den stat, solskin. En af de største fordele kan være komforten at have bilen med dig.

Instruktioner

• Beslutte din metode til transport. Hvordan vil du at få din bil fra Connecticut til Florida? Kan du køre det selv eller trække det bag en bevægende lastbil eller RV. Du kan også kigge til at have nogen din bil for dig, eller du kan hyre en transportselskab til at gøre det for dig. Der er mange transport virksomheder, der vil enten sende din bil via tog eller lægge det op på en bil-regnskabsmæssige semi truck og køre det ned.

• Find en transportvirksomhed. Du vil gerne gøre en beslutning om, hvornår og hvor at transportere din bil. Nogle virksomheder vil levere det til endnu en af deres placeringer i Florida, eller de kan selv levere bil tæt på hvor du vil bo. Inden der træffes en beslutning, vil du ønsker at tale med et par forskellige virksomheder til at sammenligne priser og kvalifikationer. Du kan bede om referencer, licenser og forsikringsoplysninger.

• Betale depositum. Du bliver nødt til at sætte ned et depositum på den service du er leje; gennemsnitligt er ca $100-$200. Balancen vil enten være skyldige i begyndelsen af transport, eller når bilen ankommer i Florida. Betaling af saldoen er baseret på hver enkelt virksomheds individuelle politikker.

• Rens din bil. Før slippe ud eller at have bilen afhentet, vil du ønsker at rense det ud. Selv om nogle virksomheder vil transportere din bil med personlige ejendele i det, er de ikke ansvarlig for noget tilbage i den bil, der kan blive stjålet eller beskadiget under transport. Fjerne personlige elementer, såsom cd'er, garage døråbnere eller personlige oplysninger du kan have forladt i bilen.

• Drop det ud eller få det afhentet. Afhængig af den virksomhed, du har valgt, kan du muligvis aflevere din bil på deres lager. Andre selskaber vil afhente bilen fra dig og få det klar og på vej til Florida, før du selv forlader. På tidspunktet, vil den person, der vil transportere din bil gennemføre på inspektion med dig til at kigge efter nogen dings, buler eller skader, og gøre noter af dem.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com