Hvordan man laver en sommer garderobe arbejde om vinteren

Hvordan man laver en sommer garderobe arbejde om vinteren

Med de stigende udgifter til tøj og tilbehør giver det mening at bruge varer for mere end én sæson. Brug disse strategier til at hjælpe skjorter, bukser og kjoler trækker dobbelt told som store Tilføjelser til både dine sommer- og vinter garderobe.

Instruktioner

• Oprette lag ved at bære varerne under din kortærmet skjorter. Hvis du havde baby doll t-shirts eller tank tops hele sommeren, bære en langærmet skjorte eller rullekrave under dem som et ekstra lag af varme. Handel lange leggings til shorts du parret skjorter med sommeren til at generere et væld af nye vinteren outfits.

• Skabe det indtryk, at din Ankel-længde Capri bukser eller Mid Læggen leggings er fuld længde bukser af tucking dem i høje støvler. Par dem med en lang sweater til at skabe det perfekte vinter look.

• Kjole i tank toppe og t-shirts sweatshirts, blazere, cardigans eller tunge frakker. Bruge besætning hals shirts til at holde udkastet, når iført dyb v-hals sweater, for eksempel, og fuldføre udseendet af draperinger en varm Pashmina tørklæde rundt dine skuldre.

• Bære lange leggings eller tykke, Rib Strømpebukser under din mini nederdele for varme. Trække på fåreskindsstøvler til at holde dine fødder toasty eller gå til en retro stil ved at bære fuzzy benvarmere over din kalve og ankler.

• Tilføje en let sommerkjole til din vinter rotation ved at samordne det med et par mørke strømpebukser og en matchende cardigan. Cinch det med et bredt bælte, der matcher dine sko og ingen vil bemærke den sommerlige cut top, ærmer eller overdelen.

• Låne canvas punge og totalisatorspil poser af sommer "turen går til ski lodge" kigge efter vinteren ved at væve en hyggelig vinter tørklæde omkring håndtagene.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com