Kvinders Alternative frisurer

Kvinders Alternative frisurer

Med dagens nye radikale modetrends kan at holde op med de nyeste modeluner og stilarter holde en pige på hendes tæer. Uanset hvor mange nye outfits og tilbehør du besidder, tager det en ekstrem frisure til at trække off en ekstrem look. Den gode nyhed er, at der er en overflod af alternative frisurer for kvinder, der kan give dig en edgy look til at gå sammen med de trendy tøj.

Faux Hawk

Faux hawk frisurer håne den ekstreme og populære Mohawk stil ved at oprette den samme look uden barberer dit hoved. For at opnå denne stil på kortere hår, bare bruge en generøs mængde af sticky styling gel og bruge i dine hænder til at skubbe hår på toppen af dit hoved opad i en lodret linje fra pande til nakke. Til længere hår, drille og back-kam dit hår ned i midten fra front til tilbage for at skabe volumen. Tag hår en lille afsnit ad gangen og trække det og tilbage sikring med bobby stifter. Når du har nået halsen, drille de løs hængende tråde lidt så de skiller sig ud, spray med hårspray og finger stil til slut.

Længe lagdelt Emo typografier

En af de nyeste trends i alternative hårstyling er en lang lagdelt emo look. Denne stil indeholder talrige lange, urolig og ujævne udseende lag i hele hele hovedet uden at kompromittere længde nederst. Kort, strittende lag er skåret i området krone og stylet for at stå op, mens længere pandehår er kæmmet fladt på tværs af panden begyndelsen hvor piggene ende. Siderne og bagsiden er skåret på en vinkel at ramme ansigt på kæben plan, med en un-blandet endelige-- og længste--lag nedenunder.

Strittende hår

Uanset om dit hår er kort, spikes lang eller mellemlang længde kan du oprette punk-stil ved at trimme lidt kun ud af toppen. Hvis du allerede har en kortere frisure--kan mindre end 4 inches øverst--nogle kreative styling være alt hvad du behøver. Skær længden af dit hår til omkring 2 til 4 inches øverst fra pande til bagsiden af kronen. Du kan subtilt trimme de øverste lag af siderne, lige nok til at blande med toppen. Bruge en stiv og klæbrig gel eller mousse og finger stil strøg opad for at skabe en vilde strittende udseende.

Højdepunkter og farve

Uanset hvilken alternativ frisure, du vælger, kan tilføje ekstrem farve teknikker virkelig intensivere dit look. Lyse, fed og levende farver er tilgængelige til at oprette ellers unaturlige hårfarver som grøn, blå, pink eller lilla. Vælg en farve for højdepunkter eller bruge et væld af farver til at skabe en regnbue-lignende effekt.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com