Typer af blokering i Roller Derby

Typer af blokering i Roller Derby

Roller Derby anfald er så fyldt med blokerende bevæger sig at de kan sammenlignes med ser et spor fuld af radiobiler. I et Roller Derby spil, blokering er enhver manøvre, designet til at hindre en modstanders hastighed eller bevægelse gennem pack, og kan resultere i banke spilleren ned eller out of bounds. Spillere skal være klar til nogle centrale typer af blokering--kontakt og noncontact--når de kommer ind i Roller Derby arena.

Positionelle blokering

Positionelle blokering--også kendt som kroppen blokering, frontal blokering eller passiv blokering--er noncontact. Formålet med positionelle blokering er at hindre stien til den modsatte spiller uden brug af kraft. Det spare en masse energi, er lav risiko og tillader blokering spilleren til at forblive i hendes holdning, hug helt og holdent over hendes skøjter med hendes bryst gemt.

J blok

J blok er et eksempel på en blok, der bruger spillerens hele kroppen. Afspiller kontrakter i hugsiddende stilling ved at stramme sin mavemuskler, derefter fjedre skulder først i den spillebolden. Denne blok behøver ikke sende spillebolden flyver til jorden. For at spare energi, kan spilleren bruger en Jørgensen blok mindske virkningerne ved hjælp af hans skulder for at støde de andre spiller ud af vejen.

Hip Check

De hip check starter ud som Jørgensen blok. Spilleren får ind i en squat stilling, men denne gang fjedre fremad hip først. Denne blok forårsager mest virkning med den mindste mængde af indsats, især når rettet mod en spiller svagt punkt, det midthigh område. Hvis du vil udføre denne blok, skal en spiller kunne udføre det og hurtigt gendanne. Spillere er stærkest når centreret over deres rulleskøjter; kaste en hip check tager dem ud af denne afbalancerede holdning.

Dåseåbner

Dåseåbner er en måde at blokere der smider en skulder ind i fronten af den spillebolden. Dette kan være en vanskelig opgave, fordi spillerne altid skulle være hug over deres rulleskøjter, med deres bryst foldet over deres lår. For at udføre dåseåbner, skal en spiller får lavere end modstanderen og hurtigt køre hendes skulder opad ind i brystet af anden spilleren. Dette hit vil tvinge modstanderen ud af hendes holdning og selv kan banke hende til jorden.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com