Forskellen mellem 20% & 35% opalescens

Forskellen mellem 20% & 35% opalescens

Opalescens fremstiller et sortiment af take-home og in-kontoret tandblegning produkter, som alle kræver en recept fra din tandlæge. Procentdelen i produktlinjen henviser til mængden af kalium fluor (PF) bruges til at blege tænder. Du kan finde 20 og 35 procent sorterne i take-home kits. Disse indstillinger er ikke tilgængelige i Opalescenss forudfyldte engangs eller i-office linjer. Både 20 og 35 procent linjerne indeholder også carbamidperoxid (CP) til støtte i tandblegning.

Kridtning faktor

Den centrale forskel mellem Opalescenss 20 og 35 procent linjer af kridtning gels er højere procentsatser af PF kræver mindre tid til at blege tænder. Ifølge tænder kridtning Produktanmeldelser tager det 14 dage til at fuldføre kridtning program på både 20 og 30-procent PF. Men på 35 procent PF, skal du bære en mund bakke i en time om dagen, i modsætning til op til otte timer på 20-procent PF.

Følsomhed

Jo højere procentdel af PF, større chance, vil du opleve følsomhed i tænderne og tandkødet. Mens overnight kridtning anbefales til lavere procenter af PF, er det ikke anbefales for 20 - og 35-procent PF linjer, da det kan føre til svære og smertefulde følsomhed i tænder og tandkød. Gelen anvendes i Opalescenss take-home kit er ikke vandopløselige og er vanskeligt at fjerne fra tandkødet. Derfor bruge tandblegning bakker med spillover-reservoirer, når du anvender en løsning for mere end en time.

Bakker

20 og 35 procent PF linjer kræver tilpassede dental bakker. Besøge en tandlæge og bede ham om at korrekt passe disse bakker. Hvis bruger linjen 35-procent PF, som kræver mindre end en time af ansøgning om dagen, behøver du ikke bakker med reservoirer. Men hvis du bruger 20-procent PF linje, som kræver op til otte timer efter påføring, du har brug for dental bakker med ordentlig spill-over, eller "overdøve" reservoirer, at forhindre kontakt med tandkød.

Varianter

Opalescens tilbyder tre forskellige varianter i sin take-home kridtning gels: mint, melon og regelmæssig, uanset PF koncentration styrke. Disse varianter kan blive hængende længe efter brug, så sørg for du kan tåle timer af mynte, melon eller tandpasta smag. Hvis smagen er for intens, blande nogle tandpasta med løsningen, selv om dette kan reducere dens kridtning effektivitet.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com