Hvordan man laver dampet mælk i hjemmet

Mange fans af latte og cappuccino ville elske at have deres egne drikkevarer hjemme i deres egen særlige smag. Hvis flere af os vidste hvordan man laver den dampet mælk, kan der være mindre forretning for franchise kaffebarer. Selv om en damper tryllestav eller espresso maskine (som indeholder en lille medalje tryllestav, der skyder luft fra dampet vand gennem det) er den mest effektive måde at dampende mælk i hjemmet, er det muligt at damp mælk uden tryllestav eller espresso-maskine.

Instruktioner

• Hæld din mælk i en lille mikrobølgeovn-safe skål eller kaffekop. Mikroovn i ca 30 sekunder. Det bør være temmelig varm at røre ved, når du fjerner det fra mikrobølgeovnen.

• Bruge en skummer eller en hånd mixer (Se ressourcer for billeder) til skum din mælk. Frothers tendens til at fungere bedre, men hvis du ikke har et du kan skum mælken med enheden piskning. Overraskende, kan en hånd mixer, som ikke er elektrisk fungere bedre.

• Når din mælk er opskummet (og det bør stadig være varm), kan du ske dollops af blandet mælken til din favoritdrink.

Tips & advarsler

  • Overveje at købe en mælk damper. Du kan finde dem online for mellem $20 og $30 for en god kvalitet maskine, der vil give dig lækker dampet mælk. Enhver form (hvilket betyder lavt fedtindhold, 2 procent, hele, etc.) af mælk kan være tilstrækkeligt for din dampende. En mad termometer er nyttigt, hvis du er en nybegynder på mælk dampende. Jo mere fedt mælken indeholder, jo bedre har tendens til at arbejde. Derfor, sødmælk virker bedre end 1 procent.
  • Pas på ikke at brænde dig selv på kop, krus eller skål, du bruger til at varme mælk i mikrobølgeovnen. Pas på ikke at overophede din mælk

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com