Hjemkomst T-shirt ideer

Det er hjemkomst og du vil vise din skole stolthed. En effektiv måde at vise din ånd er ved at bære homecoming T-shirts. Hjemkomst T-shirts, der typisk er i skolens farver, kan udformes på mange forskellige måder. Uanset om du gør T-shirts selv eller købe dem i en butik, forbereder iført en hjemkomst skjorte dig til skolens festligheder.

Gruppe Tees

Mange high school og college studerende nyde deltager hjemkomst spil i store grupper. Hvis dette er din plan, få sammen med de andre medlemmer af din fest og vært en T-shirt design part. Alle pladser i en vis mængde penge og en eller to personer er ansvarlige for indsamling af forsyninger, som T-shirts og stof maling. Som en gruppe, dekorere T-shirts af maleri på skolens navn, holdnavn, din eksamen år eller særlige fodboldspillere navne og jersey numre. Du kan endda tilføje dekorationer, glitter og rhinestones, eller rive huller i tees at gøre dem ser robust og slidte.

Speciel ordre

Du kan specialordre homecoming T-shirts fra online-virksomheder, der printer designs på T-shirts og levere dem til døren. Med denne indstilling behøver du ikke at rod med kunsthåndværk, da T-shirts er klar til at bære, når du får dem. Hvis en gruppe af dine venner vil alle købe den samme T-shirt, kan du få en rabat pris for bestilling i bulk. Online virksomheder har en bred vifte af størrelser at vælge imellem og designs er tilgængelige for mænd og kvinder.

Trøjer

Iført en trøje til en hjemkomst spil eller til homecoming festligheder er en autentisk måde at vise din stolthed. Mange kollegier sælge fodbold trøjer af deres primære spillere. Eller hvis du tilfældigvis kender fodboldspiller, se hvis han vil lade dig låne en af sine trøjer for natten. Hvis du køber en trøje fra en butik, er du velkommen til at pynte det med glitter eller afskære ærmerne og style det som du ønsker.

Stavning T-shirts

Stavekontrol t-shirt kræver nok gruppemedlemmer i din fest til at oprette, da hver T-shirt holder kun ét bogstav i et ord. Hvis en gruppe af venner ønsker at stave ordet "homecoming", bliver der nødt til at være 10 folk villige til at bære en T-shirt med et bestemt bogstav. Når gruppen står sammen, vil de stave ordet. Dette er en fantastisk måde at vise dit hold stolthed til aktører på feltet og andre personer på skole. Sørg for du bruger de skole eller team farver, når du opretter stavning T-shirts.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com