Hoteller i Iqaluit, Nunavut

Iqaluit, beliggende på Frobisher Bay i Baffin-øerne, er hovedstaden i den nyeste canadiske provins, Nunavut. Iqaluit er kendt som en gateway til Nordpolen og tiltrækker regering samt business arbejdstagere og turister på udkig efter eventyr. Byen har kulturelle aktiviteter såsom lokale Inuitkunst, restauranter og shopping. Uden for Iqaluit er der mange aktiviteter og attraktioner at vælge imellem, herunder is fjorde, fiskeri, udforske tundraen og besøg Sylvia Grinnell floden.

Kapital Suites

Kapital Suites, beliggende i Iqaluit, tilbyder gæsterne en-, to - og tre-værelses suiter med standard-bekvemmeligheder samt mikrobølgeovn, minikøleskab og lokale Inuitkunst. Inuitkunst er også placeret overalt i Iqaluit i små kunstgallerier og festivaler. Alainait Arts Festival finder sted i området i slutningen af juni og begyndelsen af juli hvert år. Festivalen fremmer Inuit kunst, dans, musik, teater og cirkus forestillinger. Udøvende kunstnere omfatter lokale folk fra Nunavut såvel kunstnere fra hele verden.

Nova Inn

Nova Inn er beliggende i downtown Iqaluit og har 75 værelser med tekøkkener. Et fitnesscenter, business-center og restaurant leveres for gæster at nyde. Water's Edge Restaurant funktioner morgenmad, frokost og middag og Kickin ' Caribou Lounge tilbyder levende musik, lys mad billetpris og drinks. Byen Iqaluit har mange muligheder for udendørs aktiviteter såsom hunde-slæde og vandreture i tundra i Canada.

Frobisher Inn

Frobisher Inn er i tæt gåafstand til de fleste af Iqaluits attraktioner, såsom restauranter, shopping og kunstgallerier. Hotellet tilbyder en on-site, fin restaurant, der serverer morgenmad, frokost og middag, som omfatter lokale markeringer såsom fjeldørred og vilde Moskusokse. Caribrew Cafe tilbyder kaffe markeringer og kager, mens Storehouse Bar and Grill har cocktails, pool og en afslappet fuld menu til frokost eller middag.

Boliger ved havet

Accommodations ved havet er en fem-værelses bolig beliggende på kysten af Frobisher Bay i Iqaluit. Transport til og fra lufthavnen, en let morgenmad og internetadgang er inkluderet i prisen for værelset. Aktiviteter i nærheden Frobisher Bay omfatter havkajak, fugleture, blomst picking, sight-seeing flyvninger over Baffin Island iskapper og fjorde og isfiskeri for arktiske char. restauranter i Iqaluit omfatter The Snack for hamburgere og fastfood, The Fantasy Palace Cafe og The Navigator Inn.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com