Campingpladser nær topsejl Beach, North Carolina

Campingpladser nær topsejl Beach, North Carolina

Topsejl øen ligger i kystregion i North Carolina og er hjemsted for tre byer. Hvoraf den ene er topsejl Beach. Øen er kun 26 miles lang og meget smal, camping scenen er mangfoldigt, tilbyder en række websteder for telt og RV camping, hvoraf de fleste er grupperet i den nordlige ende. Camping tilbyder en god besparelse valg af bolig på øen som huse og hoteller kan være ganske pebret i peak turistsæsonen i sommer.

Laniers campingplads

Laniers campingpladsen er beliggende på den Intracostal vandveje med pladser til telte, pop-up-trailere og fuld-hookup RVs. Operated af den samme familie siden 1975, campingpladsen tilbyder en stor swimmingpool, badehus med varmt brusebad, vaskeri, sejlsport, fiskeri pier, horseshoe Gruber samt picnic tabeller. For dem der er religiøse, afholdes en tværkirkelig gudstjeneste hver søndag. Skeeter's Grill er på stedet, tilbyder snacks, is og sandwiches. En række aktiviteter er afholdt i løbet af året, herunder beach bingo nætter, en Easter egg hunt og 4 juli Parade.

Laniers campingplads1161 spot LaneHolly Ridge, NC 28445910-328-9431lanierscampground.com

Blackbeard's Treasure campingpladsen

Blackbeard's Treasure Resort tilbyder fuld-hookup RV websteder med 30 amp service og telt websteder, som omfatter vand og strøm. Daglige, ugentlige og månedlige satser er tilgængelige. Gæsterne på resort har adgang til picnic tabeller, en dump station og badehus. Sørg for at medbringe kontanter eller dit checkhæfte, som kreditkort ikke accepteres. Inden for gåafstand af parken er købmand, gavebutikker, posthuset, restauranter og fiskeri pier.

Blackbeard's Treasure campingpladsen1 Blackbeards trailerparkHolly Ridge, NC 28445910-328-1206blackbeardstreasurecampground.com

Fulcher's Landing campingpladsen

Fulcher's Landing campingpladsen tilbyder 120 steder på 10 hektar jord ved siden af floden New. Daglige, ugentlige, der månedlige og årlige priser tilbydes. Hver RV websted indeholder 20/30/50 amp elektriske service. Ved siden af campingpladsen er en virksomhed der lejer både og jetski. Faciliteter inkluderer trådløst Internet, vaskerifaciliteter, bad og brusefaciliteter, dag dock pier med gazebo, legeplads, basketballbane, spillerum og havegrill. Campingpladsen tilbyder planlagte aktiviteter såsom karaoke aften og traditionelle North Carolina grisen picking.

Fulcher's Landing campingpladsen201 Wheeler Creek RoadSneads Ferry, NC 28460910-327-1300fulcherslandingcampground.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com