Ulemperne ved Hosting en 2010 World Cup

Ulemperne ved Hosting en 2010 World Cup

Kampagnen for at være vært for en World Cup, den største begivenhed i professionel fodbold, er intens, med snesevis af lande kappes om quadrennial turneringen. I 2010, var spillene hostet af Sydafrika. Mens der er en række fordele til hosting spil, som reklame for værtslandet og øgede indtægter fra turister, er der også en række potentielle ulemper.

Udgift

Hosting VM omkostninger værtslandet et enormt pengebeløb. Til 2010 turneringen var de indledende prognoser for omkostninger alt for lav. Ifølge Professor Richard Tomlinson af University of Melbourne, i juni 2010, omkostninger havde spiraled ude af kontrol, og Sydafrika havde brugt ca US$ 4 milliarder på forberedelserne til arrangementet. Selv om der er økonomiske fordele til hosting turneringen, kaldte Tomlinson dem "langt overvurderet."

Inflationen

En af de største bekymringer blandt nationer hosting turnering, især fattige nationer, er, at tilstrømningen af velbeslåede udlændinge vil drive op udgifter til basale varer. Ifølge FIFA, fodbolds vigtigste dom krop og den største gruppe ansvarlig for tilrettelæggelsen af World Cup, af de opfattede potentielle ulemper ved hosting 2010 FIFA World Cup, var den største bekymring for sydafrikanerne adspurgte om ulemperne ved hosting spil, med 70% at tro det ville øge priserne på forbrugsvarer.

Infrastrukturelle skader

En af ulemperne ved hosting et VM er slid gjort til et lands infrastruktur og tjenester under arrangementet. Mens Sydafrika har brugt milliarder af dollars opgraderer sin infrastruktur for at imødekomme begivenheden, betydeligt pres blev sat på det af mere end en million turister, der gjorde brug af sine faciliteter i monthlong turnering.

Kriminalitet

Ifølge the Human Sciences Research Council, en på de største frygt for sydafrikanerne var VM ville øge kriminalitet satsen. Cirka en fjerdedel af respondenterne i en række meningsmålinger udtalte de mente at kriminalitet ville stige, formentlig på grund af ankomsten af tusindvis velhavende turister.

Omdirigering af ressourcer

En anden ulempe ved hosting VM kan være et lands omlægning af ressourcer til at styre spillet. I en indsats for at sikre spillene får ordentlig sikkerhed og besøgende forudsat ordentlig accommodations, kan et land, navnlig en dårlig en såsom Sydafrika, midlertidigt sifon off nogle af serviceydelser normalt til sine borgere.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com