ATV vandrestier i North Carolina

North Carolina er hjemsted for forskellige typer af terræn fra bjerget til stranden eller regnskoven til mudrede stier. ATV stier vrimler i North Carolina, tillader din at prøve dine færdigheder i mange forskellige typer af landestandarder og destinationer. De fleste steder kræver hjelme og tillader ikke alkohol.

Brushy Mountain Motor Sports Park

ATV vandrestier i North Carolina

Ridning en ATV

Dette er en familie-venlig off-road park med 50 miles af ryddet og vedligeholdt tæt skovklædt ATV og motorcykel stier. Stier spænder fra let til svær. Stier er én måde kun. Denne facilitet er et naturligt terræn MX og mini spor. Camping er tilladt. Maksimale dæk slidbane tilladt er tre-fjerdedel tomme. Park timer er fredag-søndag fra 9 am til 5 PM Ingen nat ridning er tilladt. Alkohol og skydevåben er forbudt. Der er et gebyr pr. rytter og for telt eller RV.

Brushy Mountain Motor Sports Park2491 Lambert forgaffel vejTaylorsville, NC 28681(828) 635-7766bmmspark.com

Busco Strandpark ATV & campingpladsen

ATV vandrestier i North Carolina

søen i North Carolina

Denne park er beliggende i nærheden af en sø med en sandstrand, dybt vand overfarter, mudder og sand pits, hill klatrer og dybt træ stier. Jeeps og 4x4s er ikke tilladt på stier. Nyde jet-ski- og fisketure på søen. Parken er åben syv dage om ugen, 24 timer i døgnet. Buscos stier er designet til alle aldre og færdighedsniveauer med 1.500 hektar åbne for dig at afprøve dine færdigheder.

Busco Strandpark ATV & campingpladsen1243 Bryan Blvd.Goldsboro, NC 27530(919) 222-9614buscobeach.com

Cape Fear ATV/MX Park & familie campingplads

ATV vandrestier i North Carolina

Cape Fear, NC

Beliggende lige ved er Cape Fear River, denne naturlige omgivelser og forskellige slags terræn det ideelle sted at ride. Afprøve mudder Gruber for mudder bogging og sand for sport quads. Det har mange stier til din familie til at afprøve deres færdigheder og nyde deres forlystelser. Du kan også fiske eller bare flyde ned ad floden. Det har camping men ingen vand eller elektricitet. Du kan ride fra 8 am indtil skumringen. Der er et gebyr for ridning, og hjelme skal bæres under ridning. Ingen alkohol er tilladt om forsøg.

Cape Fear ATV/MX Park & familie campingplads74 Kemp Woods kørselElizabethtown, NC 28337(910) 876-0685http://www.capefearatv-MX.com/

Lake Gaston Motocross

ATV vandrestier i North Carolina

Peewee ridning

Tage i den naturskønne Lake Gaston, mens du har det sjovt ride din ATV. Denne facilitet tilbyder en vigtigste spor og en separat peewee spor. Du kan lejr her natten over. Det er åbent hver dag i året. Ridning går fra 10 am indtil kl. Der er et gebyr pr. rytter.

Lake Gaston Motocross545 Shaw Springs RoadLittleton, NC 27850(252) 586-5350lakegastonmotocross.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com