Italienske restauranter i området Seacoast i New Hampshire

Seacoast område i New Hampshire er beliggende langs Atlanterhavet i den sydlige del af staten. Regionen omfatter by Portsmouth, hvor floden Piscataqua munder ud i havet. Seacoast området tilbyder en bred vifte af attraktioner, såsom Hampton Beach, Seacoast Science Center og den amerikanske uafhængighed Museum. Besøgende til området New Hampshire Seacoast har adskillige spisesteder at vælge imellem, herunder casual og eksklusive italienske restauranter.

Restaurant Rosa

Restaurant Rosa har serveret traditionelle, italiensk stil køkken og friske skaldyr til regionen Seacoast siden 1927. Ti forretter føre menuen, som stegt calamari og chili ringene, Asiago ost og olivenolie bruschetta og Prince Edward Island dampet muslinger. Restaurantens signatur entrée er kylling alla Rosa--udbenet bryst kød sauteed med hvidløg, løg, prosciutto-skinke, champignon og friske tomater, alt sammen serveret i et udvalg af pasta. En anden Fremhævede middag er braciola--flanke steak bankede flad og derefter rulles omkring en fyldning fremstillet af salami, hvidløg, skalotteløg og Asiago ost og derefter braiseret i marinara sauce og serveres over pasta. Rosa Restaurant serverer frokost og aftensmad hver dag. Forudbestilling. Afslappet påklædning er foreslået.

Restaurant Rosa

80 statsstøtte St.

Portsmouth, NH 03801

603-436-9715

therosa.com

Ristorante Massimo

Etableret i 1994, har Ristorante Massimo vundet adskillige priser, deriblandt "Bedste romantiske sæde i en Restaurant" fra "New Hampshire Magazine," og "Editor's Choice Award" for bedste restaurant fra "Yankee rejsemagasin." Fem forretter føre menuen, f.eks cinghiale e mele--Svinemørbrad i en fennikel skorpe serveres over en fennikel og rødt æble slaw i en pastinak-baserede sauce. Blandt pastaretter er pappardelle alla bolognese--bred fettuccine nudler serveret i en sauce med Kobe oksekød og østershatte. Seafood kærester kan vælge cioppino di pesci--pan-brændt torsk, rejer og kammuslinger simmered i fiskebestanden, tomater og fennikel serveret med grillet brød. Featuring 125 valg fra Italien og Californien, har vin listen vundet "Wine Spectator" Award of Excellence, flere gange. Ristorante Massimo serverer middag mandag til lørdag. Restauranten er lukket om søndagen. Forbehold er stærkt anbefales og accepteret online og over telefonen. Business casual påklædning er accepteret. Parkeringsservice er tilgængelig på fredage og lørdage.

Ristorante Massimo

59 Penhallow St.

Portsmouth, NH 03801

603-436-4000

ristorantemassimo.com

Radici

Radici er en familieejet virksomhed, som ligger i Portsmouth. En specialitet af huset er osso buco--braiseret kalv shanks serveret i en Madeira vin sauce. En anden er rød snapper brændt vaschetta--en filet, der er pan-brændt og toppet med tomater serveret sammen med krabbe risotto. Til dessert, kan du prøve tiramisu--vekslende lag af Mascarpone ost og ladyfinger cookies dyppet i espresso, amaretto og Kahlua likør. Vinkortet byder på mere end 30 hvide og røde af flasken. Speciale cocktails er også præsenteret som venetianske--top-hylde vodka, lemon aromatiseret likør, limesaft og et stænk af tranebærsaft. Espresso og cappuccino drinks serveres også. Radici er åben til frokost mandag til fredag, brunch om søndagen og middag om aftenen. Forbehold er stærkt anbefales. Business casual påklædning er foreslået.

Radici

1 midten St.

Portsmouth, NH 03801

603-373-6464

radicirestaurant.com


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com