NYC gruppe begivenhed ideer

NYC gruppe begivenhed ideer

New York, New York, eller NYC, kaldes også byen, der aldrig sover. Med alle attraktioner og begivenheder NYC har at tilbyde, lever det helt sikkert op til dette Brugernavn. I en by, der er så rart, de kaldte det to gange, er det svært at vælge kun én begivenhed. Når de søger en gruppe begivenhed, er den bedste måde at indsnævre den til at overveje, hvad din gruppe ville nyde mest.

Sportsbegivenheder

New York City har professionelle hold i næsten enhver form for sport, så uanset hvad tid på året din gruppe er i NYC, der er en god chance for at fange et spil.

New Yorks to NFL hold er Giants og Jets, mens Yankees og Mets repræsentere New York i Major League Baseball. National Basketball Association fans kan fange Knicks, og fans af Women's National Basketball Association kan se friheden. Hockey fans har Rangers og øboerne, og fodboldfans kan se Metrostars mænd eller kvinder af magi på feltet.

Broadway Shows

Broadway er en af de mest berømte afsnit af New York City og er velsagtens en af de bedste steder i verden for at se et show. Broadway shows kan være familie-venlige, for voksent publikum kun, dramaer, komedier, classic eller forkant.

Gruppebilletter til shows er tilgængelige, ofte på en rabat. Der er også pakker, der inkluderer transport, middag og hotel ud over Broadway show.

Guidede ture

Guidede ture i New York City er en fantastisk måde at se en masse steder og seværdigheder i en kort tid. Turistattraktioner på guidede ture omfatter The Empire State Building, The Statue of Liberty, Forenede Nations, The Chrysler Building, Ground Zero, Grand Central Station, Rockefeller Center, Central Park og Saint Patrick's Cathedral, for at nævne nogle få. Eller tage den berømte Circle Line tur hele vejen rundt Manhattan.

Museer

New York City har verdensberømte museer herunder The Metropolitan Museum of Art, The Guggenheim, The Museum of Modern Art (MoMA), The Cloisters Museum og haver og The Whitney Museum of Art. Der er også masser af niche museer, herunder The New York City politiet Museum, The Paley Center for Media, The Museum of Sex og Van Cortland House Museum. Guidede ture er tilgængelige på de fleste museer samt selvguidede ture ved hjælp af aflytningsudstyr. Grupper er også velkomne til at se museet udstiller i deres eget tempo.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com