Typer af blomst te

Typer af blomst te

Urte-te er en fællesbetegnelse, der omfatter tørrede urter, spiselige blomster og krydderier. Spiselige blomster, har været brugt til at brygge te siden oldtiden, i steder som Asien, Nordafrika og Middelhavet. Floral infusioner er duftende og er kendt for deres forskellige medicinske formål ifølge "The essensen af og Floral urteteer" af Mary El-Baz. Fra fordøjelse til afslapning, jasmin, kamille, kan krysantemum og hibiscus bruges til at løse forskellige sundhedsspørgsmål.

Jasmin te

Jasmin er en nat-blomstrende blomster dyrket i løbet af formiddagen, mens blomstrer er lukket. Blomsterne er blandet med grøn eller hvid te blade og opbevares på et køligt sted, indtil natten falder. Når de åbner, absorbere regelmæssig te blade duft af jasmin, via frigivelse af bloom's olier. Mængden af gange grøn te er infunderes med disse duftende olier bestemmer lønklasse te: to eller tre gange er nok for billigere kvaliteter, mens high-grade te kan kræve op til syv infusioner. Resultatet er en te høj i antioxidanter og C-vitamin, og det kan også hjælpe med at lindre fordøjelsessystemet.

Hibiscus te

Selvom hibiscus blomster stammer i Østafrika, kan de også dyrkes i varmt og fugtigt klima, såsom Caribien. Del af blomsten bruges til at lave te er dens blomsterbæger (de ydre blomsterblade), som holdes hele og tørret. En infusion er lavet af iblødsætning kronblade af sig selv, eller med sort te, i varmt vand. Infusionen producerer en tærte te, der kan være sødet med sukker eller honning. Naturlige hibiscus te har en dybt rød farve og er høj i antioxidanter. Det kan også bruges som et diuretikum og er blevet forbundet med at reducere blodvolumen, dermed reducere blodtrykket.

Chrysanthemum

En populær i Kina te, chrysanthemum te er lavet af tørrede blomster, som er høstet og lagret i glas. Te er lavet ved at placere blomster i en tekande fyldt med kogende vand, og tillader dem at stejle. Fordi det er udbredt i Kina til løbende genopfylde tepotten, når te forbruges, kan farven på infusionen variere fra en lys til dyb gul. Te har en adstringerende og antiseptisk kvalitet, dermed den kan bruges til at styrke leveren og galdeblæren.

Kamille

Afledt af det græske ord, der betyder "grøn æble", fik kamille sit navn på grund af sin apple-lignende duft. De mest populære kamille planter tilgængelige er den tyske og den romerske sorter, som er lidt anderledes i størrelse, men producerer en lignende blomst. Blomstrer er normalt høstet så snart de åbne, som yngre blomster kan hjælpe med at skabe en stærkere te. Blomsterne er tørrede hurtigt, smuldrede og gemt i en glaskrukke. At gøre te kræver infusion blomster i kogende varmt vand, indtil vandet er gul i farven. Kamillete kan træffes for at støtte søvnløshed, men er også undertiden bruges til at lindre nasal stuffiness.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com