Sådan Sammenlign Acne lasere

Amerikanerne bruger over $1 milliard om året på acne behandlinger, og alligevel få mennesker opnå de resultater, de ønsker. Mange er vokset frustrerede med traditionelle acne behandlinger, såsom topikale cremer og receptpligtige antibiotika, og henvender sig til nye acne behandlinger, herunder brug af lasere og lysterapi.

Fakta

Lasere er i stand til at nå ind i dybe lag af huden uden at forårsage skader på epidermis. Ifølge American Academy of Dermatology, har undersøgelser vist at lasere skrumpe eller ødelægge sebaceous (olie) kirtler, dermed reducere olieproduktionen. Lasere kan også ødelægge bakterier, der forårsager acne, Propionibacterium acnes (P. acnes).

Typer

Blåt lys terapi, som bruger lav intensitet blåt lys til at ødelægge P. acnes, er en af de mest populære laser acne behandlinger. Diode laserterapi bruges til at ødelægge talgkirtler i dermis. Pulserende lys og varme energi terapi kan bruges til at skrumpe olie kirtler og ødelægge P. acnes. Andre typer af laser acne behandling omfatter en kombination af aktuelle behandlinger og lasere.

Overvejelser

Laserbehandling af acne har vist lovende i mange tilfælde, men det er en dyr procedure. Udgifterne er normalt ikke dækket af forsikring, og behandling kan kræve flere besøg. Smerte, rødme eller hævelse kan forekomme efter laser acne behandling, selv om aktuelle salver og analgetika er normalt gives til at reducere disse bivirkninger.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com