Hvordan tester jeg båd batterier?

Din båd batterier er dens hjerte: den magt, der drev alle systemerne og holder dig sikker og bevægende. Både med mere end et batteri og mange apparater om bord vinder i popularitet som familie både på grund af den alsidighed og underholdning, de leverer. Holde din båd sjovt, sikkert og fungerer gnidningsløst ved at vide, hvordan du kontrollerer din båd batterier til magt og evne til at holde strøm.

Forberede

Oplad batterier der har siddet i lange perioder. Gøre dette ved start af båd motor, hvis der er nok saft i batteriet, eller koble op en batterioplader. For batterier ikke i en båd når du tester, bruge en batterioplader også. Vente flere timer før testning, natten er bedst, at lade den overflade beregning til at sprede. En overflade er mængden energi afholdt på overfladen af batteriet, i væsken, eller på toppen af pladen, ikke inde i pladen selv. Det er ikke en del af batteri "afgift", fordi det har ingen effekt på de plader, der holder en batteriopladning og er hurtigt fjernet under belastning brug. Ekstra oplader energi flyder i batteriet og vil skabe et falsk læsning på din hydrometer. Hvis du ikke ønsker at vente, tænde et apparat i flere minutter, tegne en spotlight, stereo eller en anden tung magt for at losse overflade batteriopladning.

Flydevaegten test

Hook op en temperatur kompensation hydrometer ifølge fabrikantens forslag. Læse bestemte batterier tyngdekraften ratio for at få en idé om den batterilevetid. Tyngdekraften falder som sulfation hærder på batteri plader. Sulfation reducerer batteriet evne til at producere tilstrækkelig spænding. Måleraflæsninger skal være over 12,4 for 12-volt batterier eller 6.2 for 6 volt batterier. Når tal falder til under disse aflæsninger, begynder sulfation.

Load test

Tilslutte en belastning tester til din båd batterier. Igen, Sørg for at batterierne er fuldt oplade før du udfører en load test. Belastningen test sætter batteriet under en stress det samme som at bruge det til en tung belastning som starter motor(er) er korrekt eller kører tunge apparater. Kontrollere, om batteriet er mærket med ordentlig belastningen test grænser. Hvis det ikke er, anvende satsen af halvdelen af CCA (cold cranking strømstyrke) rating på batteriet. For eksempel, hvis batteriet er en 500CCA, bør så måleren belastning ikke læse mindre end 250.

Typer af batteri

Vælg vedligeholdelsesfri batterier, når du udskifter din båd batteri (eller batterier). Vedligeholdelsesfrie batterier kommer ofte med et hydrometer bygget.

Køb marine-grade batterier er de bedste forsikring mod for tidlig slitage. Marine batterier er bedre forberedt til at modstå stød og bevægelighed for sejlads.

Tidlig decharge forebyggelse

Tjek batteri vandstanden ved åbning hætter og leder. Hvis du ikke kan se en plet mønster i bunden af brønden, fylde det med destilleret vand, indtil du gøre. Vær omhyggelig med ikke at for meget.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com