Forskellige øvelser med en vægt maskine

Fitness og løfte vægte kan blive hjulpet meget ved at gøre brug af vægt maskiner i et fitnesscenter. Mens frie vægte har fordelen, der kræver støtte muskler til konstant vægt, kan vægt maskiner bruges hurtigt og effektivt uden observatører til at målrette specifikke muskler. Mens der er mange nyttige vægt maskiner, er der et par store maskiner, som de fleste fitnesscentre, kan hver enkelt bruges til at gøre flere forskellige øvelser.

Smith maskine

Smith-maskinen er en stor all-purpose workout apparat, der består af en lang bar, svarende til en normal bænkpres bar, som er ophængt i et spor og kan være låst ude på flere punkter langs sporet. Smith-maskinen kan indlæses med vægte på begge ender ligesom en normal bar, men da vægten kan låses ved at dreje bar, øvelser kan gøres uden observatører eller frygt for at droppe vægt. Nogle fælles øvelser på en Smith maskine er squats, bænkpres, kalv rejser og militære tryk. Mange øvelser hvor vægte er løftet lige op og ned kan gøres på en Smith maskine. Det skal bemærkes, at for squats, bevægelsesområdet produceret af Smith-maskinen er noget anderledes end med frie vægte, gør gratis vægt at foretrække hvis observatører til stede.

Benpres

Den siddende benpres er en maskine, der tillader brugeren at sidde i en polstret sæde og bruge benene til at skubbe op mod en platform, der kan indlæses med vægte, der glider ned på et spor. Brugeren indlæser den passende vægt, frigiver to låsemekanismer på begge sider, så bøjer knæene for at sænke den vejede platform. Når formen knæ omkring en 90-graders vinkel, vægten er skubbet tilbage således at knæene nå fuld forlængelse. Benpres virker quadriceps, hamstrings, lægmuskler og hofter, og kan være et nyttigt alternativ til en squat. Mange ben tryk maskiner kan også bruges til at øve kalvene specifikt ved at placere tæerne lavere på platformen og bruger den til at flytte platformen op og ned.

Kabel maskiner

Mange workout faciliteter indeholder flere kabel workout maskiner, som ofte kommer i par, bestående af en vægt stak og et kabel med udskiftelige håndtag vedhæftede filer, der kan give modstand fra oven eller fra bunden af stakken. Kabel maskiner kan udnyttes til at gøre mange forskellige typer af øvelser. Når modstand kommer fra en høj stilling, kan håndtaget bruges til tricep extensions af håndtagene med albue bøjet og udvide arm lige ned til fuld forlængelse. På den anden side, med modstand fra den lave holdning, maskinen kan bruges til bicep krøller ved at snuppe håndtaget med armen udvidet og curling håndtaget op til brystet. Siddende rækker er en anden fælles øvelse, hvilket kan gøres på almindelige kabel modstand maskiner.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com