Hvad er kroppen Blush i garvning lotion?

Hvad er kroppen Blush i garvning lotion?

Selvbruner lotion tjener et reelt formål andet end at hjælpe en person få en dyb, mørk og rige tan. Disse cremer giver beskyttelse, fugt, huden conditioning og de også maksimere garvning bestræbelser. Alle lotion er ikke det samme og ingredienser er forskellige. Kroppen rødme er en ingrediens for at kigge efter i en solbruningsmidler garvning lotion.

Betydning

Kroppen rødme er en ikke-irriterende ingrediens findes i mange selvstændige solbruningsmidler lotion. Det er designet til at øge iltindholdet i huden og, igen, fremme en hurtigere og en længerevarende tan ved anvendelse af en selvbruner produkt. Kroppen blush har til formål at minimere enhver irriterende bivirkninger, nogle standard selvbruner produkter producere der omfatter snurre (et stimulerende) i deres ingredienser.

Overvejelser

Kroppen blush og de produkter, der indeholder dem er egnet og anbefales til alle kunder. Om en mørk tan er søgt eller blot en lys, sunde sol-kysset glød, vil kroppen blush maksimere en self tan uden at tilskynde irritation eller prikken på huden.

Funktioner

Kroppen blush produkter, i modsætning til andre garvning lotion, er sikkert for ansigtet. Mange mærker, levere en øjeblikkelig rige farver, der varer i op til syv dage. De også fugter, firm synligt og tone huden, ifølge Australian Gold hjemmeside.

Funktion

Samtidig giver huden en sund farve og glød, der er hurtig og langtidsholdbare, nogle organ blush produkter også indeholder anti-rynke formler og give et foto-reaktive (ingen-glans) blushed tan.

Potentielle

Kroppen blush i et selvbrunende lotion hjælper en person hurtigt opnå en rig tan, der lider. Kroppen rødme er en ingrediens, der er sikker og er velegnet til alle hudtyper.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com