Hvis du har kærlighed håndtag hvilken Type badedragt skal du købe?

Elskovshåndtag kan vises på enhver kropsstørrelse, ligegyldigt hvis du er en størrelse 4 eller 14. Det er bare et spørgsmål om hvor og hvordan din fedt indskud på din krop. Hvis du er på vej ud for at shoppe i badedragt, vil du vælge en stil, der minimerer opmærksomhed på din midsection samtidig forstærker nogle af dine andre områder. Vælg et tal-flatterende badedragt, så du vil føle sig trygge, når det er tid til at ramme stranden.

"A" er A-line

Prøv på et par A-line stil, ét stykke badetøj, der giver din buste masser af støtte og skjule din talje. En A-line nederdel dragt er lige og udstyret på din brystkasse og strømme direkte over dine hofter til at vise dine ben. Vælg dette stil passer til at oprette en linje, der forringer din talje uden at kompromittere din stil. Vælge en fed farve sådan en rød, magenta eller mønstret til at matche din personlighed.

Body Shaper

Købe en one-piece dragt med en indbygget body shaper. En body shaper indeholder en hård elastik, der presser dig i således at uanset hvilken stof er på toppen af det er glat og fri for bump og klumper. Som en badedragt giver en fræser dig to præsenterer i en ved at blande kroppen forme nedenunder stof designet af din badedragt. Vælge en ét stykke med ruching, ikke kun er din midsection glattes ud, men de foldede lag distrahere øjet for at give dig mere af en timeglas kurve på din talje.

To stykke lag

Hvis du er en fan af en to-delt dragt, prøv at vælge en hvor du har et mønster på toppen og en solid farve på undersiden. Vælg en hvor toppen bølger ud forbi dine hofter til at dække din hele midsection. Vælg Stropløs eller halterneck toppe med to eller tre overlappende lag. Her kan du nyde friheden af iført en todelt uden at udsætte den ekstra "elsker" omkring din talje.

Mørke legemer

Ikke får alt for travlt med det mønster, du vælger for din kulør. Nogle gange er mindre mere. Når du har blot en antydning af ekstra omkring din talje, vælge en ensfarvet dragt. Vælg den rigtige størrelse, så badedragt ikke grave ind i huden forårsager mere pres på din talje. En tankini i en dækkende farve fungerer godt for din kropstype og er en surefire måde at minimere opmærksomheden. Med sin lidt løs men lange draperinger, er dette den perfekte mulighed for at skjule nogen af dine små fejl.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com