Historien om NFL regler

Mange er uvidende om, at fodbold er en udløber af rugby: i år, hvad er nu kendt som amerikansk fodbold udviklet sig fra denne ældgamle sport. Reglerne har udviklet som spillet ændret i årenes løb.

Originations

Princeton og Rutgers spillede den første "fodboldkamp" i 1869. De første officielle regler blev oprettet i 1876.

Scoring

Touchdowns har ikke altid været værd seks punkter; deres værdi blev øget fra fire til fem i 1898 og senere til seks i 1912. Felt mål plejede at være værd fem point, indtil det blev ændret til fire point i 1904. Fem år senere, var de faldet ned til tre punkter.

Skal holde det flytter!

Fremad pass blev lovligt i 1906, åbne op for spillet passng fremtid. Pludselig død overarbejde blev født i 1955, sætte en stopper (næsten) for at binde spil.

Subs

Ubegrænset erstatninger blev tilladt begynder i 1950, få gang i æra af delingsfører fodbold. Spillere spillet ofte både angreb og forsvar før 1950, som et begrænset antal udskiftninger fik lov.

Sikkerhed

I første omgang, var sensationsprægede bolden flyselskabets ansigtsmaske lovlig. Snuppe en ansigtsmaske ville være gjort fuldt ulovligt af 1962.

Konkurrenceudvalget

I håb om at beskytte og forbedre deres investeringer, en gruppe af ejere få sammen efter afslutningen af hver sæson at diskutere reglerne. Deres vigtigste formål er at gennemgå reglerne for fairness, så spillere opbevares sikkert og spillet forbliver tempofyldt og konkurrencedygtige.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com