Måder at Cook bøf i ovn

Måder at Cook bøf i ovn

Når du tænker på madlavning bøf, er grilning den metode, der lettest kommer til at tænke. Til de kolde eller regnfulde dage, men giver enkle husstand ovnen en bred vifte af alternativer til den trækul grill eller gas range. Bøffer kan stegt, kogt eller braiseret i en ovn. Disse måder at forberede dit kød giver mulighed for større kontrol over den varme, hvilket kan resultere i en mere ensartet kogt bøf.

Sear og stege

Når madlavning bøf denne måde, er det vigtigt at ætse ydersiden af kødet. Dette låser i saft under ristning proces. For en perfekt sear, opvarmes en gryde på komfuret top indtil vandet fordamper ved at røre den. Læg din olieret og krydret bøf på panden og ætse hver side i to til tre minutter. Overføre bøf til ovnen, (som har været forvarmes til 375 grader) og kog, indtil den ønskede doneness er en opnåede. Efter tolv minutter bliver en one og tre kvart tomme bøf sjældne. For medium sjældne, kog i 14 minutter. En medium bøf med tage sytten minutter. Kog tyve to minutter for medium godt. Tilføje minutters tilberedningstid for hver ekstra tommer tykkelse.

Stege

Først, sikre din top ovn rack er i positionen tættest på slagtekyllinger. Forudindstillede din ovn slagtekyllinger sin højeste temperatur. Mens du venter at varme op, tage en ovn sikker pan, og varme den på komfur på din brænder højeste indstilling. Efter fem minutter, Læg en bøf i gryden flytte det ind i ovnen, under slagtekyllinger. Cook i fire minutter på hver side for en sjælden bøf. Husk, bøf vil fortsætte med at koge selv efter du fjerner det fra ovnen. For billigere udskæringer af kød, prøve at bruge en marinade for at forbedre smagen.

Braise

Dette er en fantastisk måde at tilberede billigere udskæringer af kød (chuck, bryst, skulder) med masser af bindevæv. Lav varme langsom tilberedningen, smelter væk det fedt, som derefter tenderizes resten af kødet. Det en crock-pot med en tætsiddende låg, brun dit kød i olie. Tilføje nok braising væske (vin, lager, øl, grøntsagssaft) til at dække dit kød og lad det simre mens din ovn varmer til tre hundrede grader. Når ovnen har nået den passende temperatur, dækker den bestand gryde og læg det inde i ovnen. Cook, indtil alt fedtet er gjort og kødet er gaffel bud. Så længe der er nok braising flydende i puljen, vil det ikke tørre ud.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com