Ting at gøre i Hollywood

Ting at gøre i Hollywood

Med en revitaliseret downtown mod øst og verdensberømte strande mod vest er Hollywood en urban legeplads, der appellerer til folk i alle aldre og interesser. For mange, besøge Hollywood handler om at spise i trendy restauranter, finde glamourøse fester og cruising berømte gader, men det er også en mulighed for at besøge berømte musiksteder, biografer og shoppingområder. Overraskende for nogle, har byen selv fantastiske steder at vandre.

Vandreture

Blot et par blokke nord for Hollywood Boulevard, er Runyon Canyon en 160-hektar stor park byder på hvad mange anser for de bedste offentlige visninger af Los Angeles. Looping stier tage vandrere i bakkerne, som har naturskønne outlook point, i en hund-venligt miljø. Lokale (og ofte berømtheder) gang ruter for motion, og gratis yogaklasser finder sted i et skyggefuldt område af parken. For dem, der foretrækker en mere lige vandre rute, hovedet ind i bakkerne over Hollywood og Vine en brolagt tur rundt om søen Hollywood. 3.2-mile loop omfatter herlige udsigt fra på Mulholland Dam og et nærbillede af den berømte "Hollywood" skilt. Hvis du ønsker et billede med den ikoniske tegn i baggrunden, er dette sted at tage den.

Rock the Sunset Strip

Fra House of Blues i Roxy teatret er Sunset Strip en historisk strækning af spillesteder. Åbnet et halvt århundrede siden, er Whisky a Go-Go strips mest berømte spillested; Det har været vært for holder af døre, Janis Joplin og Led Zeppelin. Lige ned ad gaden er Lou Adler-ejede Roxy teater en anden historisk club, hvor kunstnere som Bob Marley, Bruce Springsteen og Warren Zevon indspillet live album og sange. På Rox er en streg over Roxy, lige så berømt for udskejelser, lige fra Heidi Fleiss parter til John Lennon "tabte weekend." Johnny Depp medstifter Viper Room i 1993, og selvom "Pirater" skuespiller er ikke længere involveret, det var indbegrebet musik og berømthed hotspot på the Strip i mange år. For dem, der foretrækker en jukebox til højt guitarforstærkere, Rainbow Bar & Grill er velsagtens Americas mest berømte rocker bar og har optrådt i flere klassiske Guns N' Roses videoer.

Hollywood filmoplevelse

Ingen film buff kan besøge Hollywood uden standsning af kinesiske teater - også kendt som Grauman's Chinese Theatre--på Hollywood Boulevard. Indviet i 1927, blev den udsmykkede theater erklæret en historisk-kulturelle vartegn i 1968. Det har været vært for de fleste film premiere i historie, herunder "Star Wars" og "The Wizard of Oz" - komplet med sin egen Yellow Brick Road-- og det var endda placeringen nemlig en fiktiv premiere i 1952 musical "sang i regnvejr." Teatret er hjemsted for celebrity handprints går tilbage til 1920erne og Hollywood gang berømmelse passerer lige ved sin hoveddør. Andre berømte film huse omfatter Cinerama Dome, El Capitan og egyptiske teater, hvor sidstnævnte blev afholdt den første nogensinde gala premiere med 1922's "Robin Hood."

Shopping

Pseudo celebs med deres egen virkelighed TV-serie kan udelukkende butik i Beverly Hills, men mere interessant detailbutikker findes ofte i Hollywood. For en mere kantede oplevelse, hovedet til legendariske Melrose Avenue for en bred vifte af butikker, herunder vintage tøjbutikker og Fred Segal. Farmer's Market er en anden offbeat shopping destination, der tilbyder meget mere end navnet antyder. Etableret i 1934, omfatter massive komplekset på West Third Street og Fairfax Avenue en ekspansiv vifte af gourmet markeder, restauranter og specialbutikker. Ligeledes, den fornemme Grove shoppingcenter sidder lige ved døren for folk har brug for en højere ende, national kæde fix.


© 2023 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com