Medicinske grunde til at undgå Air Travel

Medicinske grunde til at undgå Air Travel

Uanset om du har en europæisk ferie planlagt eller en forretningsrejse kan et par stater over, forberede air travel være stressende. Tilføje en sygdom eller helbredstilstand til mix, og du kan oprette en ubehagelig rejse oplevelse for dig selv og andre på flyet. Mens flyver med en mild forkølelse normalt er bare en gene, kan mere alvorlige sygdomme udgøre et problem når de flyver.

Graviditet

Gravide kvinder kan flyve uden begrænsninger indtil det meget tæt på slutningen af deres graviditeter; efter 36 uger skal de ikke flyve. Dette er for at beskytte mor mod potentielt går ind arbejdskraft på flyet hvor medicinske hjælp vil være begrænset. Kontrollere bestemte flyselskaber for politikker. British Airways, for eksempel, tillade ikke kvinder at flyve forbi uge 36 eller uge 32 for kvinder med flere babyer. Et luftfartsselskab kan kræve en lægeerklæring, hvis du påtænker at flyve efter et bestemt punkt i din graviditet, med angivelse af din forfaldsdatoen, at du er ryddet for at flyve, og at der er ingen komplikationer med graviditeten.

Kirurgi

Hvis du har for nylig været indlagt til operation, skal du muligvis vente en dag eller to til flere uger at flyve. Hvor længe generelt afhænger af alvoren af din tilstand og kompleksiteten af operationen. For eksempel, må patienter, der har haft store bryst operation ikke flyve indtil 10 dage efter operationen. Derimod er laser øje kirurgi patienter kun funderet i 24 timer efter operationen, ifølge Det Forenede Kongeriges civile luftfartsmyndighed.

Smitsomme sygdomme

Passagerer med kylling pox bør ikke ombord et fly, som sygdommen er let spredes. Andre sygdomme i denne kategori omfatter meningitis, tuberkulose, hepatitis og malaria. Hvis du har nogen af disse betingelser, anbefaler "The New York Times" en check-up for at sikre din sygdom er ikke længere smitsom.

Andre sygdomme

Den Aerospace Medical Association anbefaler, at mennesker med svær bihulebetændelse, store nasale polypper eller luftvejsinfektioner undgå air travel. Hvis du flyver, kan en blokeret nasal passage forhindre kroppen fra equalizing lufttryk, hvilket kan føre til smerter, hovedpine og blødning. Passagerer med lungebetændelse eller øre infektioner bør ikke flyve af samme grund.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com