Hvordan man lærer Kung Fu holdninger

Hvordan man lærer Kung Fu holdninger

Grundlaget for kung fu ligger i dens stærke, stabile holdninger. Hver Dorn, blok og bevægelse fører til dens egen holdning. Martial kunstner ikke kun rødder sig med holdninger, men også opdager korrekt kropsholdning og punkter af afslapning. Regelmæssig holdning uddannelse giver mulighed for fremskridt avancerede former. Den bedste måde at lære er at tilmelde dig i en martial arts academy.

Instruktioner

• Hold ryggen lige med benene spredt omkring to skulder længde fra hinanden for hest holdning. Bøje og vinkel knæene, så holdning ligner en person, der rider på en hest eller sidder på en usynlig stol. Jo lavere kroppen er på jorden, jo bedre. En martial kunstner praksis denne holdning med en krone, der er placeret på hans knæ. Samtidig forsøger at balancere penny, gør han stansning øvelser. I de tidlige dage af Shaolin uddannelse holdt studerende denne holdning, så længe det tog for at brænde tre røgelsespinde (tre timer).

• Lunge frem med 60 procent af kropsvægten placeret på et bøjet forben at gøre den fremad holdning (også kendt som bue og pil). Tilbage benet bør være lige. Taljen ansigter frem, kroppen pladsen, mens knæ og fødder tænder. For en perfekt fremad holdning forbliver den forreste ben parallelt med gulvet.

• Skift de fleste af kropsvægten (90 procent) til en lidt bøjet bageste ben til at gøre katten holdning. Kroppen skal synke lige ned. Den forreste ben er også bøjet; tæer børste gulvet. Denne holdning---ryg straight, backside gemt i, lårene parallelt med gulvet---frigør forben for et spark.

• Plant en fod på gulvet, og løft andet ben for at gøre kran holdning. Den hævede ben bør være højere end taljen og bent, foden vendt indad. Arme udvide udad for at ligne vingerne af en kran. Denne one-legged holdning kræver balance og et stærkt fundament.

• Tage et skridt frem og cross det ene ben foran det andet, således at der skabes en 90 graders vinkel for at gøre korset (også kendt som saks) holdning. På samme tid, squat ned og slå taljen. Bolden af rejst tilbage foden rører jorden, mens den forreste fod forbliver flade.

Tips & advarsler

  • For mennesker, der ikke er i stand til at deltage i en kampsport skole, tilbyder adskillige kung fu-relaterede hjemmesider uddannelsesvideoer og dvd'er til køb.
  • Kung fu involverer oplæring af krop, ånd og sind. Tilmelding i tai chi (meditativ langsom bevægelse) og chi gung ("energiarbejde") hjælper med at balancere de fysiske regime.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com