Hvordan man kan finde en selvbruner til mørkere hud

Sunless garvere er meget populære i dag. Glem liggende i solen eller tilbringe timer i garvning salon-alt du behøver at gøre er anvende selvbruneren på din hud. Endnu vigtigere, minimerer du din risiko for at udvikle hudkræft. Men hvordan finder du den selv garver, der passer til din hudfarve? Disse tips vil gavne alle interesserede i at finde en selv garver for mørkere hud.

Instruktioner

• Læse etiket på flasken at finde ud af hvilken hudfarve de selvbruner er designet til. De fleste produkter vil lade dig vide, om de er bestemt for lys, medium eller mørk hudtoner. Det er endda muligt at finde produkter designet til medium-mørk og mørk eller meget mørk hudtoner. Bestemme din hud tone ved at matche det til en farve serviet, som du kan muligvis finde på produktet. Også overveje at bede en garvning eller skønhedssalon medarbejder.

• Vælge en anden sunless garvning produkt til ansigt (at foretrække samme mærke). Det vil være mindre barske og tendens til at blande lettere. Du kan også overveje at holde ansigtet en noget lysere nuance, som medium-mørk i stedet for mørke og mørke.

• Vælge en selvbruner, der kommer i spray form. Spray Tan har tendens til at give en mere mærkbar ændring i huden tone end lotion gør. Hvis du ønsker en mere dramatisk effekt eller for at få de mørkeste udseende kan du, en spray selvbruner er sandsynligvis din bedste mulighed. Husk på at der er nogle meget gode selvbrunende lotion til mørke hudtoner på markedet, men.

• Spørg på en garvning salon eller skønhed levering butik hvad selvbrunende produkt du skal bruge. Disse fagfolk vil kunne anbefale garvning produkter, der vil fungere godt med din bestemt hudfarve. Hvis du er en newbie på sunless garvning, kan dette være den nemmeste måde at finde det rigtige produkt.

• Være opmærksom på hvordan du distribuerer selv garver på din krop. Husk, at hvor meget du lægger på i sidste ende vil afgøre hvor mørkt det ser på din hud. Hvis du ønsker at holde det lysere, anvende en lys frakke. Hvis du vil have den mørkere, Påfør en eller to lag for at få den ønskede effekt. Under alle omstændigheder, Sørg for at du jævnt fordeler det over hele din hud.

Tips & advarsler

  • Overveje at have en spray tan gjort i en salon for de mest realistiske resultater.
  • Husk at bruge en fugtighedscreme. Selvstændige garvere er kendt for at udtørre huden.
  • Ikke Anvend selv garvere til stærkt at albuer, fødder og knæ.
  • Vask dine hænder efter brug af enhver sunless tanner.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com