Hoteller for en fødselsdagsfest i Daytona Beach

Hoteller for en fødselsdagsfest i Daytona Beach

At have en fødselsdagsfest på et hotel i Daytona Beach, Fla, kan lyde nemt, men der er mange detaljer fødselsdag planner skal være opmærksom på ved planlægning af fødselsdag. Fra antallet af gæster tilladt og størrelsen af rummet fødselsdagsfest er afholdt i, at tilgængelighed, oprydning og placering, er party planner ansvarlig for håndtering af disse oplysninger og deler det med hotellet.

Holiday Inn Hotel & Suites - Daytona Beach Oceanfront

Hvis gæstelisten er under 200 mennesker, er Holiday Inn Hotel & Suites - Daytona Beach Oceanfront, stedet for en fødselsdagsfest i Daytona lige ved havnefronten. Hotellet byder på syv forskellige begivenhed rum, herunder den oceaniske balsal, åben 24-timer, syv dage om ugen, som byder på havudsigt og holder op til 200 gæster. For en mindre fødselsdagsfest udendørs med udsigt over havet, er verandaen tilgængelig for 50 personer, som er også tilgængelige 24-timer om dagen, syv dage om ugen. Gæsterne skal kontakte hotellet for tilgængelighed og booking i forvejen. Møde specialister vil gå over specifikke oplysninger sikrer gæsterne kravene mødes til en fødselsdagsfest på Holiday Inn Hotel & Suites i Daytona.

Holiday Inn Hotel & Suites - Daytona Beach Oceanfront930 North Atlantic Ave.Daytona Beach, FL 32118386-255-5494daytonabeachholiday.com

Kystlinjen All Suites Inn

Med en swimmingpool med udsigt over havet, kysten All Suites Inn har tre begivenhed rum: den indre gårdhave, dæk og en privat spisestue. Gården og dæk er små, generelle udendørs begivenhed rum, mens den private spisestue er en større, indendørs areal. Kun gæsterne på dette hotel kan drage fordel af de tilbudte begivenhed rum. Gæsterne skal kontakte Shoreline All Suites Inn for generelle regler, tilgængelighed og hvis en indbetaling vil være påkrævet. Et depositum kan ikke kraeves, hvis gruppen er små og rensning er gennemstegt af gæsterne.

Kystlinjen All Suites Inn2435 S Atlantic AvenueDaytona Beach, FL 32118800-293-0653daytonashoreline.com

Perry's Ocean-Edge Resort

To udendørs pools, en indendørs pool og 700 fod af ocean front, Perry's Ocean-Edge Resort i Daytona, rummer og hjælper med at planlægge hver begivenhed for gæsterne. Salgsafdelingen giver oplysninger og detaljer om tilgængelig begivenhed plads, og hjælper i fødselsdag part planer for større grupper. Hvis fødselsdagsfest er mindre og private, tilbyder hotellet næbbet Tiki Grill & Chill hen til cater hændelsen. Du kan kontakte Perry's Ocean-Edge Resort på forhånd for booking. Indskud afhænger af størrelsen af partiet.

Perry's Ocean-Edge Resort2209 syd Atlantic Ave.Daytona Beach, FL 32118800-447-0002perrysoceanedge.com


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com