Hvordan man laver hjemmelavet smør ved hjælp af en smør Churn

Churning smør er en gammel kunst, som har været praktiseret over hele verden af mange forskellige kulturer. Selvom pagaj churn bruges i Mongoliet til churn yak smør kan udseende adskiller sig fra tønden junger anvendte i den koloniale USA, de tjener samme formål. Gøre fløde til smør er en enkel proces af fysiske agitation; Ryst eller rør cremen lang nok, og det begynder at form smør.

Instruktioner

• Rengøre og sterilisere smør churn. Fyld churn halvvejs med fløde, og tillade creme til varme, hvis det har været kølet. Fløde bør ideelt set være 55-60 grader Fahrenheit til churning. Kontroller temperaturen i cremen med termometer og ur at nå den rigtige temperaturområde. Hvis smør er for varm, Indstil churn i en beholder med koldt vand. Aldrig tilføje vand til cremen.

• Begynde at churning. Med en traditionel smør churn, vil dette indebære, agiterer creme med en stemplet eller "dash", der går gennem et hul i midten af den churn låg. Rør i en cirkulær, rytmisk bevægelse, at holde øje med tekstur af cremen og ser for smør at begynde formning. Dette bør tage ca. 30 minutter.

• Da smørret har dannet kerner af korn af hvede, stop churning størrelse. Hvis du overchurn smoerret, vil det indføre for meget mælk til smør, som kan ødelægge smagen. Hvis du bruger en streg churn, smørret vil have tendens til at danne en klump omkring stemplet.

• Hæld den nydannede smør i en sigte til løbe ud kærnemælk. Reserve kærnemælk til madlavning eller drikke. Læg smørret i skålen. Med padler, danne fikserede i en solidt stykke af smør, at få så meget mælk som muligt. Skylles i koldt vand og fortsætte med at arbejde i smør med padler, indtil vandet løber klar. Tilsæt salt efter smag, hvis det ønskes. Træne så meget vand som muligt og opbevares i køleskab eller fryser smør.

Tips & advarsler

  • Du kan også kærnede smør i dit køkken ved hjælp af et stativ mixer, hvis du ikke ønsker den helt traditionelle oplevelse.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com