Hvordan du køber agn klip for Krabbe fælder

Der er intet lækrere end madlavning op en spand med krabbe efter en frisk fangst. Kast i nogle uafgjort smør og lidt majs på cob og har du selv en fuld fisherman's fest. Men før du kan spise, skal du sørge for du bruger det rigtige udstyr. Her er hvordan du køber agn klip for Krabbe fælder.

Instruktioner

• Købe nye agn klip fra starten af hver crabbing sæson. Der er visse elementer i din tackle boks, som du skal erstatte årligt. Agn klip er en. Normalt lavet af rustfrit stål, korroderer de efter en fuld sæson af brug i vandet.

• Kontrollere størrelsen af din agn klip i forhold til din Krabbe fælder. Uanset om du bruger en friskskudte eller en traditionel wire fælde, Sørg for, at klippene er stor nok til at sikkert indhyllingsafstand fælden og lukke ordentligt. Når trykket sammen, skal agn hænge inde i fælden eller fra friskskudte og ikke behøver at blive "tvunget" til at blive lukket.

• Kig på spidsen af agn klippet for at kontrollere, at det er skarpe nok til at gennembore din agn. Da der er et utal af agn klip på markedet for forskellige typer af fiskeri, har nogle agn klip agn "bundet" til slutningen, versus bliver gennemboret og derefter slog ind i låst position. På grund af hvordan krabber spise ihærdige karakter vil du sørge for den skarpe kant vil gennembore din agn og holde det sikkert, så Krabbe bliver fanget, når fælden er trukket opad.

Tips & advarsler

  • Når du arbejder med saltvand tackle gear, give udstyr en god skylning med frisk vand, når du er færdig. Dette vil føje til levetiden af dit grej og kæmpe mod korrosion.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com