Sådan vaske Rayon stof

Sådan vaske Rayon stof

Rayon er et stof, der er almindeligt anvendt i tøj og møbler, men det kræver ekstra pleje i forhold til hvidvaskning af processen. Uanset pleje vælger mange mennesker for at bære rayon, fordi den er billig, komfortabel og ekstremt let, hvilket gør den ideel til varme vejrforhold rundt omkring i verden. Hvis du har kendskab til nogle generelle retningslinjer, er pleje af din rayon ejendele i hjemmet en forholdsvis simpel proces.

Instruktioner

• Læse etiketten. Mange artikler fremstillet af rayon stof kræver rensning, så du altid ønsker at kontrollere etiketten for den specifikke producentens vejledning til pleje. Hvis du vælge for at vaske en renses eneste rayon vare det kan bløde eller skrumpe, effektivt ødelægger varen.

• Hvidvaske vaskbar rayon i maskinen, på en blid cyklus med koldt vand. Fjern fra vaskemaskine umiddelbart efter cyklussen er fuldført. Omforme hen til nedskære nogen rynker. Hænge tøjet til tørre på tørrestativ eller polstret bøjle.

• Fyld en vask med lunkent vand til at hvidvaske håndvask eneste rayon. Tilføje et mildt rengøringsmiddel. Vaske rayon forsigtigt håndtere det i bassinet. Undgå at vride i stoffet, da dette kan forårsage at strække og mister sin form.

• Forsigtigt vride ud af vandet fra varen i hånden. Hvis der er overskydende vand tilbage, wrap vare i et håndklæde til at fjerne. Roll elementet for at komprimere vand fra det. Næste, fjerne elementet rayon fra håndklædet. Glat ud nogen rynker ved hjælp af dine fingre og håndflader af dine hænder.

• Tørre rayon stof. Hænge på en tørrestativ for de bedste resultater. Tøj bøjler kan forårsage fordybninger og strækker sig i rayon. Hvis du vælger for at tørre på en bøjle skal det have polstring. Altid undgå metal bøjler, når tørring rayon stof. I situationer hvor du tørring en tung genstand som en sweater, tillade artiklen til at tør flad.

• Drej rynkede rayon indefra og ud og tryk med cool jern. Husk altid at jern rayon på en simpel nedgang. Hvis jern er for højt, kan det beskadige fibrene i stoffet. Hvis du skal jern i højre side, bruge en presse klud til at beskytte elementet på alle tidspunkter.

Tips & advarsler

  • Husk altid at læse etiketten for specifik pleje instruktioner for enhver vare fremstillet af rayon stof.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com