Florida State Golf Cart love

Florida State Golf Cart love

Florida lov 316.003(68) definerer en golf cart som "[en] motorkøretøjer konstrueret og fremstillet til operation på en golfbane til sportslige eller rekreative formål." Du behøver ikke et kørekort til at drive en golf cart i Florida, eller kræver staten du registrere køretøjet eller få en nummerplade. Sørg for at tjekke love i dit lokale område, som de kan være strengere end statslige love.

Generelt

Du kan bruge en golf cart kun mellem timer efter solopgang og solnedgang, medmindre den er udstyret med forlygter, bremse lys, blinklys og en forrude. En golf cart driver skal være mindst 14-årig.

Udstyr

Ifølge Florida lov sektion 316.212(6), skal en golf cart have "effektivt bremser, pålidelig styring apparater, sikker dæk, en bakspejl og røde reflectorized advarselsudstyr i både foran og bagved."

Operation

Du kan køre en golf cart på en amtsvej, gade eller state highway, kun hvis et amt, kommune eller Department of Transportation har udpeget det til brug af golf carts.

Bestemte steder

Hvis Division for fritid og parker tillader det, kan du bruge golfvogne på vejene i en state park, kun hvis den udstationerede hastighedsgrænse er 35 miles i timen eller derunder. Medmindre udtrykkeligt er forbudt, kan golf carts anvendes i en selvstændig pensionering samfund. Beboere i mobile parker og deres gæster kan bruge golfvogne til at krydse en gade eller motorvej "hvor en enkelt mobile home park er beliggende på begge sider af gaden eller motorvejen og divideres med den gade eller motorvej."

Regeringen brug

Kommunerne kan generelt bruge golfvogne på enhver stat, Amt eller kommunale veje inden for corporate bygrænsen med en hastighedsgrænse på 30 miles i timen eller derunder. Et kommunalt ansatte skal benytte vognen og det skal være til kommunale formål. Statsansatte, state park frivillige og state park besøgende kan bruge golfvogne på enhver offentlig vej inden for grænserne af en state park.

Lov retshåndhævende brug

De retshåndhævende myndigheder kan operere golf carts på enhver gade, vej eller motorvej under udførelsen af officielle pligter. Golfvognen skal mærkes som en lov retshåndhævende køretøj.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com