Hoteller i Cedar City, UT

Hoteller i Cedar City, UT

Cedar City, i Iron County, Utah, er kendt som Festival City USA. Det er vært for Utahs populære Shakespeare Festival, som vandt en 2000 Tony Award for regionale teater. Andre festivaler i byen omfatter Utah renæssancen Faire, Utah sommer spil, den amerikanske børn jul Festival, Neil Simon Festival, Cedar City husdyr og Heritage Festival og Paiute restaurering indsamling. Den faktiske sponsor af disse begivenheder er det sydlige Utah Universitet, grundlagt i Cedar City i 1897.

Knights Inn Cedar City

Knights Inn Cedar City byder på værelser med kingsize-seng til 2 queensize-senge. Accommodations inkluderer gratis kontinental morgenmad, kabel-TV med HBO-kanaler, gratis trådløs internetadgang, Mikrobølgeovn, køleskab og kaffemaskine. Gæsterne har nem adgang til de udendørs opvarmede swimmingpool og vaskeri faciliteter. Knights Inn er beliggende i downtown Cedar City i syd centrale Utah.

Knights Inn Cedar City

281 S. Main St.

Cedar City, UT 84720

435-586-9916

knightsinn.com

Holiday Inn Express Hotel & Suites

Holiday Inn Express Hotel & Suites i Cedar City ligger ved Interstate 15, en kort køretur fra den nordlige kant af Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion National Park og det sydlige Utah Universitet. Det røgfri hotel tilbyder værelser med en kingsize-seng eller to queensize-senge, og suites er tilgængelige. Værelserne har gratis højhastigheds-internetadgang, kabel-TV, et skrivebord og gratis morgenbuffet. Suiterne har mikrobølgeovn, køleskab og kaffemaskine. Nogle værelser er udstyret med spabad. Holiday Inn har et lille fitnesscenter, indendørs swimmingpool, whirlpool, forretningsservice, vaskeri og et morgenmadslokale. En bred vifte af restauranter ligger inden for en fem-mile radius.

Holiday Inn Express Hotel & Suites

555 S. gamle hovedvej 91

Cedar City, UT 84720

435-865-7799

ichotelsgroup.com

Krystal Inn Hotel & Suites

Krystal Inn Hotel & Suites har standard værelser med to queen-size senge eller en konge, og tilbyder gratis Wi-Fi, kabel-TV med DVD og HBO, Mikrobølgeovn, køleskab og kaffemaskine. Suiterne har også boblebad. Gæster er behandlet på en daglig varm morgenbuffet, og hotellets internetcafé tilbyder en alternativ arbejdsområde. Andre gæst faciliteter omfatter et business-center, motion værelse, dagligvarebutik, varmt karbad, en opvarmet udendørs swimmingpool, sauna og vaskeri. Kæledyr er velkomne mod et gebyr.

Krystal Inn Hotel & Suites

1575 W. 200 N.

Cedar City, UT 84720-2005

435-586-8888

888-787-6661

crystalinncedar.com


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com