ATV og ORV stier omkring Greenville, Alabama

ATV og ORV stier omkring Greenville, Alabama

Fra begyndelsen af 2011, en stor stigning i antallet af terrængående køretøjer (ATV'er) og off road køretøjer (ORVs), har korresponderet med indførelsen af en række stier og parker vedligeholdes for den rekreative brug af disse køretøjer lige udenfor området Greenville, Alabama. Department of Agriculture's Forest Service har endda gjort nogle stier tilgængelig til ATV'er og ORVs på nogle af de offentlige veje. Greenville ORV og ATV ejere, men vil have til at rejse til anden siden af Birmingham at finde egnet stier udviklet specielt til dette brug.

Bjergside Offroad Park

Bjergside Offroad Park ligger tæt på byen Gadsen nordøst for Birmingham, og er åben i første og tredje weekenderne af en given måned. Parken og dens stier har været specielt designet til at være udfordrende til 4 af 4 køretøjer, ATV'er og ORVs, og indeholder nogle særligt test mudder gruber, snavs klatrer, rock klatrer og en ujævn rock haven til at teste din suspension. Dette er en 100 hektar stor park designet til at give masser af sjov for alle, og er en to timers kørsel fra Greenville.

Morris Mountain

Morris Mountain er en ORV park blot et par miles mod øst af Anniston og i udkanten af Talladega National Forest, 140 miles fra Greenville. Hvis du har det udstyr, du kan campere her i weekenden, men steder er primitive. Du vil finde toiletter og brusere, selv. Der er masser at udfordre den off-road driver, men være advaret at dit køretøj skal underkastes en inspektion før de får lov på stier. Når du får på stier finder du forhindringer, mudder gruber, kløfter og flere andre test hindringer.

Choccolocco bjerg

Bare en mile fra torvet i Jacksonville, Alabama, en to timers kørsel fra Greenville, er Choccolocco Mountain Off Road køretøj Park. Dette er en park, der dækker 450 hektar og har mere end 200 stier og forhindringer. Nogle af stierne er velegnet til alle typer af off-road køretøjer, men nogle er særdeles vanskelige og har været bygget med rock kravler køretøjer i tankerne. Der er en stor campingplads for dem, der ønsker at overnatte, selvom det er primitive. Der er toiletter og brusere tilgængelige samt brand-ringe. Hvis du ikke har lyst til camping der er hoteller og restauranter inden for fem minutter.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com