Hvordan man kan få et internationalt kørekort i Indien

Et internationalt kørekort er anerkendt af mange lande og giver rejsende med fleksibiliteten i leje en bil og udforske området. I USA opfordres rejsende overvejer at køre i udlandet til at ansøge et international driver's tilladelse stateside, fordi ansøgningen kan behandles lokalt eller ved mail og tilladelsen er det gyldigt fra én udstedelsesåret. En rejsende allerede i Indien kan anvende i person for et internationalt kørekort ved at besøge Vælg regeringskontorer og indsende yderligere bekræftet dokumentation som fødselsattest, visa og pas.

Instruktioner

Program i USA

• Download programmet for en international kørsel tillader fra American Automobile Association på www.aaa.com (se link i ressourcer til PDF).

• Udfylde ansøgningen og sørg for at tjekke boksen "International kørsel tillader" for ønskede tilladelse. Underskrive dit navn på bagsiden af hver af to pas-størrelse billeder.

• Besøg din nærmeste AAA gren at acceptere disse ansøgninger eller følg instruktionerne for at indlevere ansøgningen. Når anvendelse i person, være sikker på at du har to, underskrevet pas-størrelse fotografier, førerens licens, AAA medlemskort (hvis relevant) og gebyr. Når anvendelsen af mail, skal du sørge for at medtage to, underskrevet pas-størrelse billeder, en kopi af forsiden og bagsiden af dit kørekort og check for gebyret.

Programmet i Indien

• Downloade, printe ud og udfylde formen medicinsk 1A fra Delhi regering Transport afdeling: transport.delhigovt.nic.in/License/license6.html.

• Finde en zonal kontor (Se ressource for Register link). Udarbejde fem pas-størrelse fotografier, godkendte (notarized) kopier af din adresse og fødselsattest, sammen med din gyldige førerens licens, pas, visum og udfyldte originale medicinsk 1A form.

• Besøg zonal kontoret mellem kl 8.30 og kl local time til at indsende dine dokumenter og gebyrer.

Tips & advarsler

  • Bevare alle originale dokumenter som licens/id-kort, fødselsattest, pas og visum.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com